еми мен веднъж ме беха нападнали 3 ма мангали извадих бокс-а и ги счупих от бой и така ме запомниха че като ме видят се пазад, а пък оня ден бях до мола с един приятел и само си вървиме и някакъв дебелак на 26-30 години му вика на момчето мръдни бе педерас! е ние само го напсувахме добре и така ...
отностно темата баба ванга е казала че 2010 България ще процъвти дано да стане (чел съм теми в интернет книги и съм гледал видеота)
Значи Ванга е предрекла идването на Бойко на власт сигурно
ние труците се уважаваме
То че е жив нацизма,жив е ама не е насочен на където трябва.Du, du fette Tiere größte Reptil, die angezeigt werden auf zemya.ti nyamap kann dieses Recht auf dem Forum beitreten und bitte darkmastar, um sie zu vertreiben sofort!
SIEG HEIL!
Nationalsozialismus Leben!
Проф. Петър Иванов:
-Ако демографските танденции не се променят
През 2020г. :
Циганите ще са преблизително 2 000 000 души
Турците 1 500 000
а Другите етноси общо 1 000 000 !!
Я...човек който е по развит от другите .Всички проблеми в Бъглария са само и единствено заради Българите.Ама вие се обичате твърде много за да кажете:"Аз съм до някой % виновен в това което се случва тук".За това просто го вините на Турците или Циганите които по принцип ви мразят за тва защото вие първи сте почнали.Абе кво да кажа - като чели гледам:Японец,Африканец и Руснак да се карат.циганите са си цигани вие дето се праите тука на биачи сте някви 15 годишни лапета които се прават пред компа а пак на живо сте някви мизерници дето ги е страх да отидат на училище да не ги пребият.При нас турците и балгарите не се мразят !Не знам кво е при вас но 100% вие сте си винивни за това.И аз сам турчин кво от това ?Да си сменя религията ли заради някви идиоти като вас.
Отивай си в Молдова тогава...Я...човек който е по развит от другите .Всички проблеми в Бъглария са само и единствено заради Българите.Ама вие се обичате твърде много за да кажете:"Аз съм до някой % виновен в това което се случва тук".За това просто го вините на Турците или Циганите които по принцип ви мразят за тва защото вие първи сте почнали.Абе кво да кажа - като чели гледам:Японец,Африканец и Руснак да се карат.
За туй и пропада .И ти си виновник N1Отивай си в Молдова тогава...
циганите са си цигани вие дето се праите тука на биачи сте някви 15 годишни лапета които се прават пред компа а пак на живо сте някви мизерници дето ги е страх да отидат на училище да не ги пребият.При нас турците и балгарите не се мразят !Не знам кво е при вас но 100% вие сте си винивни за това.И аз сам турчин кво от това ?Да си сменя религията ли заради някви идиоти като вас.
Я...човек който е по развит от другите .Всички проблеми в Бъглария са само и единствено заради Българите.Ама вие се обичате твърде много за да кажете:"Аз съм до някой % виновен в това което се случва тук".За това просто го вините на Турците или Циганите които по принцип ви мразят за тва защото вие първи сте почнали.Абе кво да кажа - като чели гледам:Японец,Африканец и Руснак да се карат.
Спрете да говорите че българите са виновни и че 2те нации не се мразим...
Уча в Дряново вече втора година а там мангалите са 80% от населението...и единственото което правят по цял ден е да си търсят причина да се заядат с някой и да го пребият. Сетете се преди колко години още е започнало всичко м/у българи и турци.
Българите ли са тези които ускверняват гробовете и паметниците на българските герои. Българите ли не си плащаме сметките?