Кажете НЕ на ACTA в България

Наистина темата не е предназначена за спам а за Обсъждане ситуацията АСТА ..
Но колко до порното всеки 2-ри мъж гледа порно даже не всеки втори ами всеки първи така че не мога да разбера какво се обиждате че гледате порно ... аз си признавам гледам си порно и не ме е срам от това това доказва само че съм Мъж.Нищо друго ;):
 
И твоята родилка нямаше да ми се обажда повече, ама..
Както и да е, реших просто да се включа в тази тема, защото ми се стори интересно вашето мнение.

бич плийз не съм ти искал мнението, каза нещо не го спази (doh)
 
Айде и аз и пратих :). Белким , стане нещо ;) !
 
Битката ще е сурова.. само това мога да ви кажа, на страната на Anonymous съм и съм против A.C.T.A ,но Anonymous ги притискат в суров ъгъл, а тези хора имат гигантско его, някои биха умрели преди да се оставят да бъдат изнудвани от Anonymous.. Точно тези хора, ще се опънат на тях и те ще направят най-големият проблем, така като нито една от страните не отстъпи, ще стане страшно, защото дори и да им покажеш на поддръжниците на A.C.T.A, че не мислят правилно, от самото им его те няма да оставят нещата така.. хем ще знаят, че правят грешното нещо, но хем ще са и в този ъгъл и от чисто его ще кажат "Нищо, че не съм прав, няма да се оставя да бъда изнудван" Anonymous ще трябва да се борят докрай и да ги свалят на колене и те ще трябва да преглътнат всичко това а това няма да стане, освен ако не бъдат оставени без нищо и да са отчаяни до такава степен, че да се остават да бъдат изнудвани от хакери и да правят това което те им казват, Гърция няма да го направи това, светът - управляващите, няма да го направят това, никой никога няма да преглътне такова нещо, освен ако не стане анархия. Харесва ви или не, това е светът и ще стане стане много мазно вярвайте ми !
- Накратко, това което се опитвам да кажа е:
- Дори Anonymous да покажат на поддръжниците на A.C.T.A, че грешат те няма да ги послушат или последват, защото това, ще означава, че се поддават на изнудването. Те трябва да ги сведът до колене за да постигнат целта си.
- Ако всички хора по светът излязат на улицата и не отстъпят и покажат лицата си и покажем на поддръжниците, че A.C.T.A не работи и няма да проработи, тогава те ще я отхвърлят, защото няма да се налага да жертват егото си или измислените си принципи, надявам се ме разбирате. Това което правим с емейлите е само част от това, което трябва да се направи, но така че дано да помогне !
 
Last edited:
Точно така.
Не всеки Българин може да си позволи удобството да си купи всеки албум,филм,програма,ос и т.н. все пак ние не вземаме като Американците 2500 $ заплата. Ние едва вземаме 1000 лева че се чудим къде по напред да ги даваме остана и тва АСТА да го вкарат епа ние направо просяци да ставаме :D:

Ако се приеме този закон, тези неща няма да струват 2500$ а може би около 100-150$ след закона. Едно СД Струва 1 лев, защо мислиш, че продават СД-то на еминем да речем за 15$ ,защото не всеки ще си го купи, аз ще си изтегля албума от нета, няма да дам и една стотинка, ако го направят задължително и няма откъде да го изтегля нито аз нито ти, нито който и да е всеки ще иска да го купи, да го сложа така - > 100 човека си купуват диска в момента 10 000 не си го купуват, в това съм абсолутно сигурен 1 на 100, че си купува диск.. убеден съм.. обаче, че ако вкарат закона и тея 10 100 човека, ще искат да слушат новия албум и те като видят 10 100 човека, че ще дадат пари, ще намалят цената с 1/3 или 1/4 и пак ще спечелят повече, отколкото са печелили преди.. това ще стане с абсолютно всичко, няма да е безплатно, но ще е в пъти по евтино.. въпроса е, че не всичко, ще е безпатно, аз тоя месец, няма да си купя албум за 20 лева, ще го тегля от нета, няма да дам 5 лева за кино, ще го тегля от нета, така вместо 25 лева давам 0-ла, но ако закона се приеме, албума ще е 7-8 лева в най лошия случай а цените на киното първоначално ще бумнат и ще се качат 2-но ако не и 3-но, защото всеки ще ходи на кино, след като не може да си го дръпне от нета, след 1-2 години като се построят още 400% кина, демек ако са 10 кина след 2 години ще са 50 кина, достатъчни да поемат потока, след това цените ще се нормализират и няма да се учудя ако цената за 1 гледане на кино, не стане 3-4 лева..

Едит:
А ако някой тръгне да казва - да ама така сме принудени да ги купуваме, какво им пречи да ги оставят на текущата цена..
Значи при положение, че имаме да купуваме неща, които преди не са ни се налагали да ги купуваме, тези които не си свалят цената, просто няма да бъдат копувани, от 20 неща ще имаме пари за едва 5 и 15 ще го издухат, но тези 15 няма да искат да го духат и за това ще намалят цените си, съответно ще направят конкуренция на тези 5 за които хората предпочитат да купят пред останалите 15, и така и тези 5 продукта ще свалят цените си.. това се нарича конкуренция и си залагам и главата и пишката, че ако се приеме ще стане точно така..
 
Last edited:
Във доста голяма голяма грешка си относно това че цените на албумите и продуктите ще паднат, според мен дори ще ги дигнат поради простата причина че тогава безплатна музика няма а само платена ;): в смисъл по принцип сега албумите и програмите и т.н. трябва да са евтини и на примамливи цени че потребителя да си каже ,, Защо да не си купя оригинален уиндоус струва 20 лева само " вместо това той струва доста повече от 20 лева и потребителят е принуден да си го свали от нета.

Мисля че ме разбираш какво имам в предвид така че едва ли цените ще спаднат даже ще се увеличат.

Другото всеки ценител на даден за него певец било то Eminem или Лили Иванова би отишъл да си купи оригинален албум на човека който слуша и който се възхищава аз лично го правя.
 
KIRILOV Evgeni [email protected]

03.02 (отпреди 5 дни)

до мен

Благодаря Ви за гражданската позиция.

Ще се съобразя с Вашия протест при обсъждането на детайлите и окончателното гласуване относно АСТА в Европейския парламент.



Ваш,



Евгени Кирилов, член на Европейския парламент
 
Утре сме на протест във Варна момчета.За другите градове не знам.
 
  • Like
Reactions: OmaRuCat
Аз незнам кой е казал ДА нито 1 държава не видях която да е приела този закон ма вие си спамете
 
Аз незнам кой е казал ДА нито 1 държава не видях която да е приела този закон ма вие си спамете

ами то предстои да бъде гласувано ако беше приет нямаше да има смисъл както казваш "да спамим"
 
Стига глупости бе. Виж, че е качено от някой си "анонимен", а не от официалния акаунт на групата.
Заканили се били...

абе я се успокой малко БЕ не аз съм писал статията просто давам това което съм прочел
 
абе я се успокой малко БЕ не аз съм писал статията просто давам това което съм прочел

и вярваш на всичко, което си прочел? (facepalm)