Мен пък си ме радва така както е, да скъпо е но пък каде сте видяли на 15-16 години момичета/момчета във други държави да им дават алкохол, цигари, и така..
Точно заради това, повечето деца стават алкохолици, наркомани и темподобни боклуци...
Като говорим за цени...шибаните данъци са толкова високи че примерно ако тук от сървър на MU вземаш 3000 лв в Canada ще вземаш поне 3000 Eur......
Разлика между Българи и мангали - Ние си плащаме сметките и сме чисти пред държавата а те НЕ!
Момче , разсъжденията ти са като на първокласник.
За данаците , Да , но това , че тук ще вадиш 3000 лева , което хич не е малко , а там ще вадиш 3000 Евро е съвсем друг въпрос....
Канадаците имат по голямо население , икономиката им е със ГОДИНИ пред нашата , така им е структурирана държавата , че няма за какво да говорим.
Една приятелка на майка ми беше ходила в Канада , чистачките на обществени таолетни взимат по 700 Евро на месец ( това за 1400 лева )
демек , една максимална заплата в България ....
За циганите си прав , хем не плащат сметки хем се оплакват , че живеят в мизерия.
Аз ако имам власт в тая държава ще я оправя .... само , че нямам.
П.П.
Митака , точно такива деца като теб ебават майката на държавата , няма никакви казания , не се взимат мерки , всеки прави каквото поиска.
Я пак помисли дали Турците не мразят Българите??
Аз съм от GB и тук циганите си ги строяваме ама уча в Дряново и там вече...
Вървиш си по пътя и си лафиш с някой твой fr. Разминаваш се с мангал и той се обръща и ти вика "К'фо ма гледаш на криво ве искаш ли ти счупя муцуната?!"
Или пък идва един 2ри клас келеш и ти вика ай ве педал ща пребия. Можеш да го пребийш ама докато замахнеш като се огледаш зад него има още 20 дето чакат само тфа да направиш...
... Преди 2 седмици един ти е поискал цигара и ти си нямал. След това идват 40 човека и те пръскат от бой пред даскало в буквалният смисъл.
Всичките тея са истински случки и я пак помисли турците и българи не се ли мразим...
А ти пък ми кажи един човек, който го е виждал? Да не би Господ да присъства във всяка църква като човек?
по-скоро са единни, и ако закачиш един - закачш всички.Ами точно това е , те са ви взели страха и затва се имат за голяма работа , я елате във Варна , няма намерите циганин който да ви се отвори или ако се намери ще се броят на пръсти.
Трябва да им взете стаха саберете се и вие някой път 20-30 човека и бой докато мърдат.
П.П.
За да се осъзнай държавата трябва да стане гражданска война.
И докато има гражданска войта по 1 автомат и всички мангали бой в главите майка им мръсна да е*а.
по-скоро са единни, и ако закачиш един - закачш всички.