caRameL
New Member
- Reaction score
- 7
Гледах тези двата клипа,където са на първата страница и се изнервиш ужасно много,защото как може шибания гаджал да ме нарича в собстевната ми държава изрод?!?!Цитирам:"Българите са нация от изроди!".Или как може човек(Ахмет Доган),който казва че неговата партия не е етническа(ДПС)да казва,че главната му цел е да наложи мюсюлманството в България????"И Родопите си отиват неумолимо от България!ТОВА Е СТРАШНО!"А знаехте ли ,че пак този човек е извършил атентат,да точно така - АТЕНТАТ,при който загиват невинни хора,сред които и деца??Знаете ли,че ако демографските тенденции не се променят до 2020,в България ще има 2 000 000 цигани и 1 500 000 турци???
Мъчно ми е да го кажа,но да - те ни завладяват.Наистина има и добри хора сред тях,но булшинството са ,както те казват "изроди"!!!
Може те да не са главната причина за пропадането на нашата родина,но със сигурност са така да се каже - подпомагащи условия за пропадането на България!
България над всичко!
НЕ на турско-циганския терор!
Мъчно ми е да го кажа,но да - те ни завладяват.Наистина има и добри хора сред тях,но булшинството са ,както те казват "изроди"!!!
Може те да не са главната причина за пропадането на нашата родина,но със сигурност са така да се каже - подпомагащи условия за пропадането на България!
Както казва 1 мой приятел!Щом си черен незаслужаваш да живееш!!!
Циганите са със повече права от нас брато и защо?
Защото тъпата ни оправа го прави така! И докога се питам ще продължава това?
Единственото решение за тия цветнокожи г*адове е смърт,точка и край!!!
България над всичко!
НЕ на турско-циганския терор!
Last edited: