мда така е но аз ти казвам какво е по-добре xeon е по-добър защото разполага с някои работи които другите процесори ги няма но както казах ти си решаваш
днес трябва да ми докарат картата : Ge Force 512 MB DDR 3 256 BIT след 1-2 часа трябва да я имам ,защото съм я поръчал вече ... Какво мислите за нея ?
Извинете,че забравих - модела е 9600GT (sun)
От една страна си прав, защото докато се развие 2 години трябва да чакаш машината трябва да е денонощно ОНЛИНЕ и на месец по колко лева ток ще плащате с тез сървари.. Аз се отказах да хоствам
От една страна си прав, защото докато се развие 2 години трябва да чакаш машината трябва да е денонощно ОНЛИНЕ и на месец по колко лева ток ще плащате с тез сървари.. Аз се отказах да хоствам
Какви 2 години бе човече ? ЕскейпМу го има от 4 месеца и вече сам имал и по 220 на линия (Средно по 160).
Естествено не всеки може да си направи такъв сървър, защото файловете и сайта са правени от Найкър и ДаркМастер, но всепак може да се закъпри нещо по-скромно!
Какви пари за ток бе хорца ^^
Машината ми ако 1 месец не е изключвана само за нея се плащат 5 кинта максимум (естествено, зависи от захранването и мн други работи )
Какви пари за ток бе хорца ^^
Машината ми ако 1 месец не е изключвана само за нея се плащат 5 кинта максимум (естествено, зависи от захранването и мн други работи )
3 по 2 гб да човек с ква ОС си ?
процесора също е лек, но не мога да разбера защо на сървърно PC (предполагам) си турил толкова мощна видеокарта ?
AfterShock - едно време, в далечната 2006-та как имах по 150 човека и се кефих ама си шътнах сървъра, какъв глупак бях да не метна един google ad с тея 150 парчета
Добре е видеото е добре за процесора няма марка и модел... вече Ghz никва роля не играят а Clock Speed предполагам че ти е Dual Core 2.2 Ghz от Intel E сериа
3 по 2 гб да човек с ква ОС си ?
процесора също е лек, но не мога да разбера защо на сървърно pc (предполагам) си турил толкова мощна видеокарта ?
Aftershock - едно време, в далечната 2006-та как имах по 150 човека и се кефих ама си шътнах сървъра, какъв глупак бях да не метна един google ad с тея 150 парчета :d