- Reaction score
- 44
Бих казал едно браво:
Дано скоро българина научи, че съществуват DVD-тата с филми:
А дано скоро пък sNG научи, че P2P системата е недосегаема( се едно да те глобят, че даваш на съседа сол или захар
)
аве това е мноо тъпо сайтове за музика неможе да пусна торент тракери сайтове за качване на данни ами тогас да си фаштаме багажа и за чужбина там поне не е забранено .. бг всички свидливи добре бе аз като имам знания да направя един такъв сайт и като мога да извлека лев от него за какво да не извлекаами те само да си пребират пари пък ние да стоим на съхо .. тъпо расаждаваш snG ..
Световните компании губят от това..
Торентите стават монопол, а монопола е равен на спирачка..
Прочетете малко книги за маркетинг.. тогава спорете с мен:
добре я кажи ся някой като може да прави такива сайтове и прочие кфо да прави .. да стои да си прави сайтовете и да си ги гледа той като може да искара лев или направо да ги ръчка на пцта в чожбина и толкос ..
да им серя на писателите аз за кфо сам си губил времето тогаа ...
Браво!За същата студена водица, за която са си губили времето създателите на всеки един филм, всяка една песен, книга и т.н. качени в торент тракерите.
Data.BG беше затворена за 2 дена, докато успеят да наместят бекъпа сиСамо не знам защо първо тръгнаха по тракерите, а сайтове като data.bg(които ти искат пари "за да не чакаш") остават... непоклатими.
Ако беше чел достатъчно, щеше да знаеш, че човекът, който е виновен за торент тракерите е бил съден за половин милион.
Е, да, стигнало се е до върховният съд, ноо.. все пак.. съден:
Другото. В един бъдещ момент- ще изчезнат ДВД-тата и ще се измисли нещо ново, през което групата пешовци няма да могат да извличат филмите,а тогава ще настъпи краят на недосегаемата P2P система:
ами тогас да си фаштаме багажа и за чужбина там поне не е забранено ..