Ти май искаш да последваш extention, а?Приятелю според мен никой от този форум не заслужава твоя труд какви са те че да те блокират и после да и качваш и да и правиш кефа ?
поне дооправете уеба, такова грацане, такова банване и за нищо, накрая ще остане с нефункциониращи модули
Нали знаеш, че с администраторите не се спори? (nqh)Нещо да съм ти казал , или да съм нарушил правилата какъв ти е проблема незнам
Не трябва да прекаляваш, но понякога е по- добре баннат, отколкото сдухан.
Евала!Не искам да защитавам или да обиждам някой, дори нямам право да влизам в тези диалози, но колкото и да копира (в крайна сметка не разбрах кой от кого и какво), нали го споделят тук, не са тръгнали да го продават.. Единствената грешка е, че не им е приятно да кажат: "Да видях кода от теб, утре ти ще ползваш мой код, здраве да е, важното е да има хубави резултати."
Защото като се замисли човек едва ли е от значение дали ще видиш от някой как се прави някоя функция или ще претършуваш в интернет да прочетеш как.
Аз от скоро посещавам този форум, но забелязах по-стари теми, където са правени сайтове и виждам, че там хората са правили, а всички останали са го пробвали докладват и ако могат отстраняват недостатъците, а не да се дракат, псуват, обвиняват, и са се получавали много хубави неща.
Аз най-малко имам право да упреквам, който и да било, просто си казвам мнението, нали затова е форум.
Това дето викаш видях кода и ала бала.Той като виде кода и после го представя че той го е писал.Иначе за всичко друго бравоЕдинствената грешка е, че не им е приятно да кажат: "Да видях кода от теб, утре ти ще ползваш мой код, здраве да е, важното е да има хубави резултати."
Това дето викаш видях кода и ала бала.Той като виде кода и после го представя че той го е писал.Иначе за всичко друго браво
То нали за това е целия тоя цирк, който спретнах
Щото аз си признавам, че мефо ми е дал кода, ма тос уръфляк не си признава.... и реших да го накажа за дето лъже
Цялата работа е заради това.
Мога да ви кажа че до сега никой не е правел по-хубави сайтове от NikeR,Mephisto,MeMoS,Bypuc и Backo.Няма смисал да спорим.Еxtention си мислите че разбира,но повечето модули ги зима на готово.За системи съм признал newguy
Бате не се филмирай, тоя уеб няма нищо общо с другия,
нищо не съм копирал, всичко съм зел от зайпер МУ
сА и по скоро има доста общо с дрейка бих казал.
Само Кода е различен и бекграунда нз как си го праил,
аз немоа си повторя валиациите, ма ти ги напраи 1към1 евалата...
Нема 2ри като тебе копирач
А е 3-4 дизайна напраих сичките ги копна.
Па и всеки път говориш... ооо то нищо общо няма,
нали те виждаме всички кво праиш е кого заблуждаваш ?
себе си ?