Торент Тракери

Status
Not open for further replies.
Ама аз съм го доказал ;):
Това, че не ви се доказвам на вас- говори толкова по- лошо.
Естествено, че на банда дебили няма какво да им се доказвам.
Вие освен да плюете- друго 'немойте'.

пред мен не си се доказал значи не си нищо повече от мене и можеш да си направиш 1 чикийка и да си лягаш

Ама аз съм го доказал ;):
Това, че не ви се доказвам на вас- говори толкова по- лошо.
Естествено, че на банда дебили няма какво да им се доказвам.
Вие освен да плюете- друго 'немойте'.

Оххххх мама мияяяяяяяяяяя , оправданията ти нямат край :D

значи могат ГДБОБ могат да ограничат само потребители на българия към сървърите на замунда и да затворат българските сървъри към Замунда нищо друго немогат да направат ... това имам в предвит че могат само съвсем малко да навредат на замунда най много ние може да го отнесем за сега само Арена за сега е засегната най много от другите Български тракери който не са популярни те не са закачани за момента

Аз защо си мисля че в замунда влизат само потребители от БГ :? Или имат някакъв друг домейн за другите държави ???

В Zamunda не влизам, в ArenaBG веднъж на 3 месеца и най-вероятно нищо не свалям, така че не ми пука особено какво ще им се случи ...

Ама мене не ме ебе, че този сайт не е пуснат.
Единственото нещо, за което го ползвам е да си изтегля новите серии на Family Guy и House M.D.
Нито имам музика на компютъра, нито филми, нито нелегален Windows.
Ако ще и на Петко страшника- малката дъщера да ми го казва - не ме ебе, не ме грее, боли ме фара.

Относно невероятното ти заключение, относно моята мозъчна интелигентност. IQ-то ми е годините ти на втора, минус 286.

Не всички имаме бол $ да купуваме игри. Няма какво да се лъжим България е бедна страна и ако нямаш хубава работа с добра заплата неможе да си позволиш лукса да си купиш оригинални дискове. Забелязъл съм че на много кракнати игри при стартирането ти изписва, че ако ти е харесала играта е добре да си я закупиш.
Евала ти правя, че си купуваш всичко, ама не е нужно да го изтъкваш!
Аз съм ученик и няма как с мизерната стипендия да купувам оригинални дискове.

В Zamunda не влизам, в ArenaBG веднъж на 3 месеца и най-вероятно нищо не свалям, така че не ми пука особено какво ще им се случи ...

ти си един от малкото

Аз защо си мисля че в замунда влизат само потребители от БГ :? Или имат някакъв друг домейн за другите държави ???

напротив има не само българи потребители просто повечето хора на запад си копуват нещата легално докато ние тук в българия по голямата част от потребителите си копуваме или на черно или ги сваляме от интернет в така наречените Тракери и това е разбираемо се пак наща държава е най скапаната в целия Европейски саюз такаче мисла че не е нещо ново за наща скапана държава

напротив има не само българи потребители просто повечето хора на запад си копуват нещата легално докато ние тук в българия по голямата част от потребителите си копуваме или на черно или ги сваляме от интернет в така наречените Тракери и това е разбираемо се пак наща държава е най скапаната в целия Европейски саюз такаче мисла че не е нещо ново за наща скапана държава

Да ама не може в България - Средна заплата около 350-400 лева и ти да дадеш 50 лева за диск , да не говорим за касовите поредици като цените стават дори над 100(ИГРИ).
Да сметнем .
Средно един от нас тегли по 2-3 филма на седмица - В пари да речем по 15 лева филм това са 45 лева което умножим по 4 и е равно на 180 лева на месеца само за филми.
Преминаваме на тема музика , за поп-фолк феновете е ясно 4-5 лева диска и готово . Обаче за някой по интернационално известен цените скачат,да кажем че става 10 лева. Да рече че на 2 седмици взимаме един диск , за месеца това са 20 лева.
Една игричка в месеца около 40-80 лева.
Крайната сметка е ? Че 240-280 лева само за тези нещица :) , със останалите пари ток,парно,вода,телефон и хоп туко виж ни останали пари за Хляб и една биричка вечер преди лягане.

Във нашата скромно красива страничка , става така че всичко се дига заплатите се едни и същи . За това всеки ни отваря задните бузи и ни прави на каквото си иска.
Има една поговорка " На мен да ми е добре , пак на вуте нека си му е зле"

Да ама не може в България - Средна заплата около 350-400 лева и ти да дадеш 50 лева за диск , да не говорим за касовите поредици като цените стават дори над 100(ИГРИ).
Да сметнем .
Средно един от нас тегли по 2-3 филма на седмица - В пари да речем по 15 лева филм това са 45 лева което умножим по 4 и е равно на 180 лева на месеца само за филми.
Преминаваме на тема музика , за поп-фолк феновете е ясно 4-5 лева диска и готово . Обаче за някой по интернационално известен цените скачат,да кажем че става 10 лева. Да рече че на 2 седмици взимаме един диск , за месеца това са 20 лева.
Една игричка в месеца около 40-80 лева.
Крайната сметка е ? Че 240-280 лева само за тези нещица :) , със останалите пари ток,парно,вода,телефон и хоп туко виж ни останали пари за Хляб и една биричка вечер преди лягане.

Във нашата скромно красива страничка , става така че всичко се дига заплатите се едни и същи . За това всеки ни отваря задните бузи и ни прави на каквото си иска.
Има една поговорка " На мен да ми е добре , пак на вуте нека си му е зле"

адски си прав

500 лева?
Сестра ми е 3 курс и работи на 4 часов работен ден в една американска фирма за Support.
Началната и заплата започваше от 600$, а вмомента взима двойно. Да не говорим, че по нова година имаше бонус 200$.

Всеки се урежда, както може- няма спор. Но да спорите, че нямало как да се плаща за игри- тъпо е.
Ако всеки започне да купува - цените ще спаднат и съответно няма въобще да ви тежи на душичката тези пари, които ще дадете.

Стига бе, 500 лева. Ако си чистачка- може.

А според теб всички ли са като сестра ти?
Защо не излезнеш от "държава Шопия" и да разбереш как е в провинцията, понеже България не е само София.
Мислиш ли, че от други градове вземат тези пари? Да има ги и такива хора които се броят на пръсти и те биха се радвали на такава мързелива работа за толкова много пари, каквато търси всеки един млад човек в София понеже го мързи.
Далеч си от стандарта на живот на хората в България. Ти гледаш София и хората с по-висок статус на живот!

А според теб всички ли са като сестра ти?
Защо не излезнеш от "държава Шопия" и да разбереш как е в провинцията, понеже България не е само София.
Мислиш ли, че от други градове вземат тези пари? Да има ги и такива хора които се броят на пръсти и те биха се радвали на такава мързелива работа за толкова много пари, каквато търси всеки един млад човек в София понеже го мързи.
Далеч си от стандарта на живот на хората в България. Ти гледаш София и хората с по-висок статус на живот!

Не гледам София. Гледам хората, които кражът около мен.
Тези, които са си потяли задника да учат и сега вземат пари. Прилични пари, но пари. А прилични пари, не е 500 лева на месец.
Родителите ми живеят в Ямбол.
Говоря за майка ми, която няма собствен бизнес.
Тя определено не взима 500 лева.

Много ясно, че като малък си се правил на газенце и не си учил ще работиш за малко пари.
Има една приказка:
На младини царувай - на старини робувай.

;):

Автор Съобщение
Dim0* : Здравей те ето,че и GGb1T-NET ви предтавя една много добра възмижност да стане админ в сървър който си пожелаете само за 1 СМС на цена: 2,40 (с ДДС)
падам.. (rofl)

Не гледам София. Гледам хората, които кражът около мен.
Тези, които са си потяли задника да учат и сега вземат пари. Прилични пари, но пари. А прилични пари, не е 500 лева на месец.
Родителите ми живеят в Ямбол.
Говоря за майка ми, която няма собствен бизнес.
Тя определено не взима 500 лева.

Много ясно, че като малък си се правил на газенце и не си учил ще работиш за малко пари.
Има една приказка:
На младини царувай - на старини робувай.

;):

:) това дали си се правил на газенце или не няма нищо общо :) защо повечето ми познати които учат в момента и вземат да 700-800лв. заплата, НО НЕ ЗА 4 ЧАСА а за 12ч. или за 8ч. не са като "кака която някой я е уредил"?
Според теб те дали имат възможност да си платят за игри, музика или филми като от тези пари те си платят квартири, храна и повечето разходи? :)
Ти казваш, че мама няма собствен бизнес и т.н и взема повече от 500лв. е значи тате има :) защото някой трябва да ти дава парички за "адидаските от 100лв" , и да ти гледаш хората покрай теб, защото ти се въртиш покрай гъзенца които мама и тате кихат парички и при тях живота минава доста по-добре от другите :)
Да питаме колко хора могат да си позволят "адидаски от 100лв"?
Да питаме колко хора майките и бащите им вземат тези над 500лв. за 4ч. или изобщо дали ги вземат тези пари?

Виж сега едно е да вземаш пари и да ги харчиш само за свой кеф, друго е да вземаш пари и да имаш разходи (като теб например) и да мислиш, че ще имаш възможност да си платиш за подобни неща!

Аз съм за плащането, така ние ценим труда на всеки един който е направил тази песен, филм и т.н, но предположение, че примерно нямат хората пари дори и за обикновенните им нужди...

• Like
Reactions: ivowe3
sNG стига си се хвалил че почваш да нервиш , моля тихичко тука не говорим кой к'во зима а за Арена и Замунда.
sNG просто спри , нямам нищо против тебе самочувствието ти е до небето , но прекаляваш някой път... СПРИ ДА СЕ ХВАЛИШ !!

:) това дали си се правил на газенце или не няма нищо общо :) защо повечето ми познати които учат в момента и вземат да 700-800лв. заплата, НО НЕ ЗА 4 ЧАСА а за 12ч. или за 8ч. не са като "кака която някой я е уредил"?
Според теб те дали имат възможност да си платят за игри, музика или филми като от тези пари те си платят квартири, храна и повечето разходи? :)
Ти казваш, че мама няма собствен бизнес и т.н и взема повече от 500лв. е значи тате има :) защото някой трябва да ти дава парички за "адидаските от 100лв" , и да ти гледаш хората покрай теб, защото ти се въртиш покрай гъзенца които мама и тате кихат парички и при тях живота минава доста по-добре от другите :)
Да питаме колко хора могат да си позволят "адидаски от 100лв"?
Да питаме колко хора майките и бащите им вземат тези над 500лв. за 4ч. или изобщо дали ги вземат тези пари?

Виж сега едно е да вземаш пари и да ги харчиш само за свой кеф, друго е да вземаш пари и да имаш разходи (като теб например) и да мислиш, че ще имаш възможност да си платиш за подобни неща!

Аз съм за плащането, така ние ценим труда на всеки един който е направил тази песен, филм и т.н, но предположение, че примерно нямат хората пари дори и за обикновенните им нужди...

Ама там е въпросът.
Аз нося Адидаски, защото 'тате' си е потил задника и има собствен бизнес, но когато аз бях малък, той излизаше в 3 сутринта и се връщаше в 10 вечерта, защото той работеше, за да постигне нещо подобно.
Аз сега уча, за което бивам подкрепян с моите ми прищявки.
Айде пак да не навлизаме в тази тема.

Да се върнем на съществената.
Има доста общо какво си правил като малък.
Като не си учил - няма за какво да си приказваме. Спасяваш се и толкоз.

Хайде само не казвай подобно нещо като "уреждане".
Сестра ми е нямала различна оценка от 6 в училище , учи право, освобождава се от почти всеки изпит.
Тя е адски оправна и за съжаление, тъй като е първо дете - детството й не беше от най- розовите. Често имаше друг цвят под очите и не беше от грим. Тя нямаше позволението да носи такъв. ;):
Тя се справяше сама винаги и нямаше кой да я урежда.

Отново на темата.
Да, аз съм на мнение, че ако всичко е легално - цените ще спаднат,а това ще доведе до отваряне на повече магазини за игри, музика и филми, което пък ще поеме още работна ръка.
Ама стига бе! В Ямбол няма сигурно повече от 1-2 магазина за музика и игри.

точно това имам в предвит защо сме повече българи в тракера защото неможе в другите държави да зимат по 700 до 1400 ерво да зимат заплата а тук в българия всичко да става по скъпо и по скъпо а пък заплатите да не се вдигат защото тея който ни оправляват си взимат всичко за тях неможе един министър с заплата 900-1200 лева да има 6 имоти на стойност 3 4 Милиона Лева или да има 4 5 коли който да струват 1 милион ... както и да го гледаш няма начин освен с далавери и с парите на всички който си плащат данаците сложиха тия шибани винетки зада могат с тези пари да оправат пътищата а какво стана КУР нищо не стана сега има даже повече дупки от колкото преди цяла софия прелича на бойно поле ... просто е ад мен ми писна всяка 2-ра седмица да хода в сервиз за смяна на носачи ... и за куп още простотий защото пак казвам по скапана държава от нашата няма на цялата карта даже няма!!

Точно това имам предвид :)
Ти си като всеки един съвременнен младеж, който му дават на готово тате и мама които са се трепали преди време като волове ;)

А сега ще ти кажа нещо, когато тръгнеш ти да си искарваш парите и ти да се грижиш за всяка една твоя прищевка, тогава пиши подобен сорт коментари ;)

П.С - Ти като си гъзе, защо не си плащаш, а търсиш безплатното?

Status
Not open for further replies.