Ама аз съм го доказал :
Това, че не ви се доказвам на вас- говори толкова по- лошо.
Естествено, че на банда дебили няма какво да им се доказвам.
Вие освен да плюете- друго 'немойте'.
значи могат ГДБОБ могат да ограничат само потребители на българия към сървърите на замунда и да затворат българските сървъри към Замунда нищо друго немогат да направат ... това имам в предвит че могат само съвсем малко да навредат на замунда най много ние може да го отнесем за сега само Арена за сега е засегната най много от другите Български тракери който не са популярни те не са закачани за момента
Ама мене не ме ебе, че този сайт не е пуснат.
Единственото нещо, за което го ползвам е да си изтегля новите серии на Family Guy и House M.D.
Нито имам музика на компютъра, нито филми, нито нелегален Windows.
Ако ще и на Петко страшника- малката дъщера да ми го казва - не ме ебе, не ме грее, боли ме фара.
Относно невероятното ти заключение, относно моята мозъчна интелигентност. IQ-то ми е годините ти на втора, минус 286.
В Zamunda не влизам, в ArenaBG веднъж на 3 месеца и най-вероятно нищо не свалям, така че не ми пука особено какво ще им се случи ...
Аз защо си мисля че в замунда влизат само потребители от БГ Или имат някакъв друг домейн за другите държави ???
напротив има не само българи потребители просто повечето хора на запад си копуват нещата легално докато ние тук в българия по голямата част от потребителите си копуваме или на черно или ги сваляме от интернет в така наречените Тракери и това е разбираемо се пак наща държава е най скапаната в целия Европейски саюз такаче мисла че не е нещо ново за наща скапана държава
Да ама не може в България - Средна заплата около 350-400 лева и ти да дадеш 50 лева за диск , да не говорим за касовите поредици като цените стават дори над 100(ИГРИ).
Да сметнем .
Средно един от нас тегли по 2-3 филма на седмица - В пари да речем по 15 лева филм това са 45 лева което умножим по 4 и е равно на 180 лева на месеца само за филми.
Преминаваме на тема музика , за поп-фолк феновете е ясно 4-5 лева диска и готово . Обаче за някой по интернационално известен цените скачат,да кажем че става 10 лева. Да рече че на 2 седмици взимаме един диск , за месеца това са 20 лева.
Една игричка в месеца около 40-80 лева.
Крайната сметка е ? Че 240-280 лева само за тези нещица , със останалите пари ток,парно,вода,телефон и хоп туко виж ни останали пари за Хляб и една биричка вечер преди лягане.
Във нашата скромно красива страничка , става така че всичко се дига заплатите се едни и същи . За това всеки ни отваря задните бузи и ни прави на каквото си иска.
Има една поговорка " На мен да ми е добре , пак на вуте нека си му е зле"
А според теб всички ли са като сестра ти?
Защо не излезнеш от "държава Шопия" и да разбереш как е в провинцията, понеже България не е само София.
Мислиш ли, че от други градове вземат тези пари? Да има ги и такива хора които се броят на пръсти и те биха се радвали на такава мързелива работа за толкова много пари, каквато търси всеки един млад човек в София понеже го мързи.
Далеч си от стандарта на живот на хората в България. Ти гледаш София и хората с по-висок статус на живот!
падам..Автор Съобщение
Dim0* : Здравей те ето,че и GGb1T-NET ви предтавя една много добра възмижност да стане админ в сървър който си пожелаете само за 1 СМС на цена: 2,40 (с ДДС)
Не гледам София. Гледам хората, които кражът около мен.
Тези, които са си потяли задника да учат и сега вземат пари. Прилични пари, но пари. А прилични пари, не е 500 лева на месец.
Родителите ми живеят в Ямбол.
Говоря за майка ми, която няма собствен бизнес.
Тя определено не взима 500 лева.
Много ясно, че като малък си се правил на газенце и не си учил ще работиш за малко пари.
Има една приказка:
На младини царувай - на старини робувай.
:
това дали си се правил на газенце или не няма нищо общо защо повечето ми познати които учат в момента и вземат да 700-800лв. заплата, НО НЕ ЗА 4 ЧАСА а за 12ч. или за 8ч. не са като "кака която някой я е уредил"?
Според теб те дали имат възможност да си платят за игри, музика или филми като от тези пари те си платят квартири, храна и повечето разходи?
Ти казваш, че мама няма собствен бизнес и т.н и взема повече от 500лв. е значи тате има защото някой трябва да ти дава парички за "адидаските от 100лв" , и да ти гледаш хората покрай теб, защото ти се въртиш покрай гъзенца които мама и тате кихат парички и при тях живота минава доста по-добре от другите
Да питаме колко хора могат да си позволят "адидаски от 100лв"?
Да питаме колко хора майките и бащите им вземат тези над 500лв. за 4ч. или изобщо дали ги вземат тези пари?
Виж сега едно е да вземаш пари и да ги харчиш само за свой кеф, друго е да вземаш пари и да имаш разходи (като теб например) и да мислиш, че ще имаш възможност да си платиш за подобни неща!
Аз съм за плащането, така ние ценим труда на всеки един който е направил тази песен, филм и т.н, но предположение, че примерно нямат хората пари дори и за обикновенните им нужди...