Индустрията с българските торент сайтове

ProudMu

New Member
Joined
Mar 4, 2012
Messages
118
Reaction score
60
Цъкни за да изгледаш репортажа (tmi)

За пореден път BTV представи нещата по най-удобния за тях начин.
Колкото и да се опитват никога, ама никога няма да успеят да спрат пиратството в интернет. Днешно време никой няма да даде 6 ~ 12 лева за кино да гледа всеки нов филм или пък да дава пари в видеотеките да взема филми "под наем". Не всеки разполага с излишни пари да ги дава за да гледа някакъв филм. Вярно си е, че губите, но пиратството си е пиратство и никога няма да го спрете.
Пробвахте да вкарате "АКТА" за да върнете печалбите, но какво стана?? Хората в всички държави се обединиха и излязоха на протест, и какво стана ? НИЩО!
 
Last edited:
Аз съм за плащането на българските филми, но за чуждестранните съм за пиратството.
Защо?

Защото при покупката на чуждестранна проекция, ти даваш парите си на друга държава която да развива филмовата си индустрия, а като плащаш за българските филми, ти помагаш за развитието на българското кино и така за цялата икономика на страната.

Вместо нашите пари да ходят в другите страни и ние да ставаме по-бедни, защо пък техните $ не идват при нас?
 
  • Like
Reactions: IAmSnake
Те БТВ правят същото,как ще коментират това с voyo !?
Те искат да се премахне пиратството , защото всичко искат да е за тях , защото като няма пиратство всички ще си гледат филмите и сериалите във voyo.bg ....
 
Размишлявате много тъпо :) Аз лично бих предпочел да ида и да гледам 1 добър филм на кино от колко на някво малко екранче !
 
Въпроса ми е кой те спира ?!
Аз си ходя на кино и си гледам филми в нас , какъв е проблема и ти да правиш същото :)
 
То хубаво някой от вас отиват да гледат филм на кино, но не всеки човек може да си позволи да отиде на кино заради 1 филм, а да не говорим че дори в някой градове дори няма къде хората да отидат . :)
 
  • Like
Reactions: Advanter
Добре @Stone, кое му е тъпото ?
В някой градове няма кина, в никое село няма кино. Малко хора могат да си позволят да ходят на кино на всеки нов филм, камоли да го гледат по няколко пъти, а да не говорим за хората от селата хем пари за билет до града, хем пари за кино и хем пари за обратно до село...
Да не говорим отделно ако си вземеш пуканки, кола или каквото и да е...
Няма ли да ти е по-добре тея пари за кино + билет до града или билет за тролей/трамвай/такси и т.н. до киното да ги спестиш или да си купиш храна и вкъщи да го гледаш и да си похапваш ?


Аз съм за плащането на българските филми, но за чуждестранните съм за пиратството.
Защо?

Защото при покупката на чуждестранна проекция, ти даваш парите си на друга държава която да развива филмовата си индустрия, а като плащаш за българските филми, ти помагаш за развитието на българското кино и така за цялата икономика на страната.

Вместо нашите пари да ходят в другите страни и ние да ставаме по-бедни, защо пък техните $ не идват при нас?

Има малко български филми които си струват гледането, да и аз съм съгласен да платя, НО ДА Е БЪЛГАРСКИ ФИЛМА, а колко хубави български филма има ?
 
Еми то при мене няма кино но като се саберем 4-5 човека и слезнем с кола до Пловдив ни излиза 15 лева максимум ;) ! А й какво ви пречи ако има още Александра Видео да си взимаш филма за 1 левче да го гледаш и да го върнеш ? А как искате да има българско кино като от репортажа се видя 20 хил. гледали 300 000 изтегления . Този човек с какви пари да направи следващия филм ?
 
За да има по-хубави български филми се иска бюджет, които се събира като се плаща за филма който гледаш.


За някои от българските филми хората от другите страни са плащали повече от колкото българите.

Не става въпрос само за филмите така е и за софтуерa, в днешно време никoй не иска да прави софтуерeн продукт, тъй като след 1 седмица мах ще го има кракнат.
 
Струва си да си платиш да гледаш някоя българска актриса в чуждестранен екшън :D. Това в кръга на шегата !!! Както каза горе IAmSnake, не всеки има пари да отиде на кино: Билет 12 лв., Кока Кола 2-3 лв., пуканки 2-3 лв., чипс 2-3 лв.. Правим 1 калкулация около 20 лв. ги слагам. За 20 лв., на домашно, първо, че няма да ми сиреняса газът на седалката, второ и цигарка мога да си запаля, трето за 20 лв. колко Кола и колко пуканки и чипсове ще се изядът да не говорим ... И аз си зимам филми от видеотеки, но в моя град - Сливен вече няма видеотеки ... Защо ли - фалираха. БТВ, даже и не го цъкам вече този канал и ми е много добре ... Български филми също не гледам вече, изгледал съм всички стари български филми като Време разделно, Господин за един ден и др. от видеотеки отдавна, дори съм гледал някои по 2 пъти, вече от нет-а :). А бтв да д*хат на турците там, дето ги дават, като искат да ги гледат, да пускат български филми или филми, които си струва да гледаш, а не пускаш в 14:00 САПУНКА, 20:00 САПУНКА, е после гледай телевизия, не тегли от нет-а :). Единствената телевизия която бих гледал, за филми е БНТ, там дават български стари филми и бих ги гледал... И за последно, че прекалих и ще ме махне Dark-а НИТО БТВ, НИТО КИНОТО, могат да заменят кефа да си дръпнеш филмчето, да си легнеш на леглото, да си хапваш пуканките за 0.80 лв., да си пиеш количката за 2.30лв., да си пафкаш цигарката и да не ти е на к*ра, че някоя зад теб говори на мъжа си, че май забравила ютията включена и това около 2:00 часа. Хубаво е да идеш на кино, но е много неудобно и не за всеки, а видеотеки както ви казах няма в нащу селу :).
 
Last edited: