Ето и какво може да се каже за моята любима версия:
Име: Season 3 Episode 1
Какво ме привлича в нея: Като започнем с това, че няма Summoner. Това е героят който най-много ме здразни от всички. Много хора казват, че е добър но незнам защо аз не мога да го понасям... Друго което мога да кажа за тази версия е, че много ми харесват новите предмети и работещите команди. Гадовете са много красиви. Каквото и да става тази версия ще ми е любимата... освен ако някой не ме изненада с нещо супер добро.
Версията 97д+99и също има място в сърцето, понеже тя е класиката
ало0о0о каф Summoner бълнуваш... в s3e1 няма
real's custom age6 [mega custom pack -> skins, всичко е променено, defence, attack dmg, speed, имената им]
По-яка история на играта [continent of mu]
И на quest-овете ще придам смисал (история и защо ти трябват тези предмети, за които се бориш) и мн други изненади + no bugs + no gs freeze & lag!
Очаквайте го... ^^^
Ето и какво може да се каже за моята любима версия:
Име: Season 3 Episode 1
Какво ме привлича в нея: Като започнем с това, че няма Summoner. Това е героят който най-много ме здразни от всички. Много хора казват, че е добър но незнам защо аз не мога да го понасям... Друго което мога да кажа за тази версия е, че много ми харесват новите предмети и работещите команди. Гадовете са много красиви. Каквото и да става тази версия ще ми е любимата... освен ако някой не ме изненада с нещо супер добро.
Версията 97д+99и също има място в сърцето, понеже тя е класиката
97d+99items на нея съм си ЦАР !!!
season 4 ми е любимата.summoner-a и мене не ме кефи но аз и без тва не играя с него иначе новите градове...итеми...оръжия,евенти rlz
и ко кат си има крила и такива и аз сам имал сет +luck+dsr+ref на 1.00l ама за мене си е скапана версия