От кога е жалко да си патриот ? И не съм патриот. Не мисля, че съм извършил дела, заради които да се нарека патриот. Айде лека и доходна от мен, а ти си варди сървър, че да не земе да му стане нещо. Живора може да ти свърши без него. Ако имаш нещо друго да ми кажеш извън темата има една екстра - лично съобщение. Повече тук няма да ти отговарям, не си ми на нивота няма да се излагам :*За твое нещастие невярвам в бог , и не всички сме длъжни да сме такиа маняшки патриоти като тебе!
@magare
1. Странно... Аз като бях в Белгия, не видях такова нещо. В Холандия видях, но в Белгия - не.
2. Липса на природа в САЩ? Are you on crack? o_0 Потърси за Сиера Невада и Милфорд, Пенсилвания, тогава ми кажи, че няма природа... За други райони, в момента не се сещам.
3. За останалите неща си що-годе прав.
Като те гледам как оплю кажи-речи целият свят, явно си доста разочарован от живота. Но, в крайна сметка, всеки си има лично мнение, различни гледни точки и виждания и всеки избира, сам за себе си, дали иска да остане тук, или иска да си потърси късмета навън.
Мисълта за САЩ ми беше, че бих отишъл там на екскурзия при първа възможност, но не и да живея там.Не, не съм казал, че бих живял. Отбелязвам само, че има природа, след като ти в горният ти пост каза, че няма. За Белгия, не ми се спори. Ти може да си видял, аз не съм. Нищо лошо или против форума нямам или съм казал, напротив - много се радвам, че го има.
За съжаление и двете !За това си помислете, дали турците или ромите са по-голяма заплаха.
5. Най-стария източник на електроенергия е открит в България и е доказано, че е бил изработен от прадедите ни. Находката е на над 4 000 години ( на принципа на батерията е )
6. Гордея се с името на държавата си! България е една от малкото страни, които са запазили името си. Намерени са стенописи в Гърция, в които са описани тогавашните територии на България (~ 440г. ПХ)
Има много други причини естествено....
ОРДЕЯ СЕ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!
Явно не ме разбра.По 'господари на ефира' ебаваха Македония, заради изказване на някой си, че на колона, която била на 10 000 години пишело "Македония".
1.Дори да е открит на територията на България, няма как този източник на електроенергия да е измислен от българи... Защо ли ? По простата причина, че българите са дошли на територията на балканския полуостров 680 години след христа.
2. Къде в гръцки стенописи на по 2450 години са описани териториите на българите, като българската държава е основана през 681 ??? Даже Стара Велика България е основана около 630 година. За какви българи говорим преди това?
Защо споменах македонците ? Този 'някой си' твърдеше, че както тази колона е на 10 000 години на нея пишело Македония, ясно и на български ?? Славянската азбука е измислена 9 век ...
Нищо лично horsy, но тази част от изказването ти беше глупост.
П.П. не случайно оставям последния ред...