А ти горд ли си, че си българин ?

Поне едно се обедих ... Проблема не е в Турци,Роми,Руснаци ... т.н. А в нас българите .Политиците ги избирамя вярно ,но имали някой читави политици те са си такива!!!Такаче докато си ги избираме ще сме така!!!
 
ей това се казва човек гордее се че е българин това че вмомента бъглария е зле не е пречина да се казва не искам да съм българин или съжелявам че съм такъв .. :)
 
Аз ще кажа само това - (NoWallz_feat._VanSan_-_Znam_Li.mp3)!! Изслушайте песента и пишете отново ! :angrier::angrier:(music)(music)
 
  • Like
Reactions: Flame
Незнам дали се сещате за разделното събиране на боклуци....
Няма смисъл тука в нашата родина защото камиона си ги събира на едно...
 
ха.. водили са Левски само 2ма турци към бесилката и никой не е скочил да го спаси с тва ли да съм горд?
 
  • Like
Reactions: Flame
По скоро с тфа че Левски е стигнал до там и благодарение на него и други сега си цъкаш на PC спокойно ^_^
 
  • Like
Reactions: Flame
да но не заслужава да бъде предаден след всичко..
 
  • Like
Reactions: Flame
Да, горд съм. Горд съм, заради богатата ни и дълга история. Горд съм, заради красотата на родината и добротата на Българският народ. Срам изпитвам само в лицето на управляващите ни. Когато за някои хора, сякаш законите не важат. Срам ме е, че от дълги години, заради малцина хора, всички политици станаха безгранично алчни и започнаха да се интересуват само от собствените си интереси. Вярно е, че в останалата част на Европа, а и света като Америка, Канада, Австралия и т.н. получаваш огромна възможност за развитие. Вярно е, че Скандинавските държави и Канада имат най-добрите здравни осигуровки в света. Вярно е, че Америка е Страната на неограничените възможности. Бил съм в чужбина, не на 1 или 2 места и винаги в края на деня си оставаш "Българинът", "емигрантът". Въпроса е относителен. Всеки човек мисли различно и сам преценя за себе си, кое е най-добре за него/нея. Аз, също при следващата възможност отивам в Белгия или САЩ или Канада и не смятам да се връщам. Просто няма смисъл на този етап, в нашата държава да си хабиш здравето от работа и да получаваш толкова, колкото едва да преживяваш. :)
 
Even Русия не ни освобождава по собствена воля ... те си имат цел , ние сме само предтекст за тази война.. истинката причина са Босфора и Дарданелите .. Тези 2 протока са искали рунсаците който свързват Черно море със Средиземно и от там целия свят.
Най сетне някой да каже нещо интересно :)
 
И като се замислиш, колко от писалите тук, след малко са си писали в skype с познати на 'шльокавица', за да се разберат къде да се чакат за някоя дискотека, пред която ще изпушат 2 кутии цигари, ще изпият 10 литра бира, ще се напият яко, всички отпадъци ще са по-земята и ще почнат да ритат кошовете и т.н. и т.н. ... Тъжно ми става!

Миналото - миналото ни може и да е било велико, но в момента никой от управляващите ни не го е грижа за това минало. Можем само да се гордеем с него. Единственото важно, сега, е настоящето и бъдещето развитие на България! В него, явно, няма място за неща от миналото. Колкото и да пишете тук, макар и аз да го правя, нищо няма да се промени и ще си останем единствено с коментарите.

И като за последно - това, че някой пост не ви харесва, не значи, че потребителят писал го, е турчин/циганин/новото понятие 'рязан' или нещо от сорта и трябва веднага да го псувате и т.н. Плюс това, какво ще прави с живота си, къде иска да заминава и други подобни, си е негово мнение и вие нямате право да се месите в решението му, нали ?!
 
Какво да кажем,че по едно време имаше Турски Министър
 
Ето ТОВА е истинската заплаха за българите. Вижте само как се подиргават с духовната земя. Няма за тях ограничения. И този клип е на 1-во МЯСТО?! Ето тези ще съсипят цялата държава. Защо преди около седмица/две ни върнаха два ли колко бяха самолета с роми от Франция? Защото виждат на какво сме заприличали с тях и се пазят да не станат и те на същото положение. За това си помислете, дали турците или ромите са по-голяма заплаха.

Ам аз да хващам цяла максуда и да ги продавам (nqh)

Спаси Бълагария ! Стани Skinhead ;)

Rawk-a ши на спаси викаш (nqh)
++ така е :D
 
Last edited:
PLMN заради такива като теб България е на този хал. В един пост поне да беше написал името на родината си с главна буква... Циганите разваляли държавата? Не! Развалят я такива помияри като теб, който не уважават родината си и очевидно не им пука за нея. За да си мухльо,човек който не уважава родното, не е нужно да бъдеш циганин, турчин, арабин и тн... Ярък пример е PLMN забил глава в Му Сървърите и се мисли за велик, света е негов, но когато дойде момента да отцелееш в България ти просто ще се откажеш и ще "избягаш" в друга държава. И къде отиде величието ти ? Или е по-лесно да кажеш: "На вън е по-добре" и да заебеш с извинение родината си. Аз също мразя циганите, турците. Те са болест, от която България едвали ще се излекува. Мразя всяка сутрин ходжата в 5 часа да ми пее, но не мрънкам като теб. Томбул джамия осъмна с пречупен кръст и антиислямски надписи | Новини Шумен | Градът около теб

Да, гордея се с родината си!
Защо? Причините са много!
Ето и някои от тях:
1. И до днес в така великите Съединени щати учат по български учебник от 1934 година за ВИЖ пилотаж. Четири от десетте обучаващи американските летци на виж военен пилотаж са българи.
2. И до днес в щатите и бившия СССР учат самоотбрана по една от най-великите битки (битката при Дойранското езеро), в която България побеждава противника си, който е в пъти по-голям.
3. Иван Атанасов (няма нужда от коментар)
4. Магията на българските гласове ( също няма нужда от коментар )
5. Най-стария източник на електроенергия е открит в България и е доказано, че е бил изработен от прадедите ни. Находката е на над 4 000 години ( на принципа на батерията е )
6. Гордея се с името на държавата си! България е една от малкото страни, които са запазили името си. Намерени са стенописи в Гърция, в които са описани тогавашните територии на България (~ 440г. ПХ)
7. Нищо не ми липсва,а и какво може да ти липсва в България? Море? Планина? Низина? Равнина? Пиене? История?
Има много други причини естествено....

Искаш да кажеш, че предпочиташ липсата на природа в щатите, убийствата, наркотиците проституцията.
Друг пример е Италия. Една от най-развитите държави според последни данни на ЕС. Развита? ^^ Кое и е развито ? Пластичната хирургия, за да могат мазните травестити да се тунинговат? Отиди в южна Италия и си остави колата на улицата. Точно след 20 мин ще е на път за някой сервиз. Бях в Италия с баща ми, отидох до магазина докато тои закачи товара на камиона. Връщам се и видях упрян пистолет на главата на баща си. Искаха да ни оберат, за щастия колегата му беше въоръжен и италианеца избяга като го видя.
Още 1 пример Белгия. Лятоооооо (+20 градуса), зимата (-20). В центъра на столицата на Белгия пред една сграда ( беше доста голяма, от порядъка на 30-40 етажа, личеше си че е ново строителство, най-много 4-5 годишна) долу на входа на луксозната сграда беше спрял 1 пич с мазератито. Яко... богаташ... на 20 метра от него в кашьон спи клошар. Човека беше със съдрани дънки до коленете, по тениска. При температура 10-15 градуса.
За по северните страни няма какво да говорим, вечни студове. Сняг, сняг, сняг и пак сняг.
Англия- вечните дъждове, задръстени англичани. Много забележителности, но неприятно място за живот.
Франция- на всеки 2 метра проститутка, на секи 3 метра дебелак. Супер мудни и малоумни шофьори. Подобно на Италия, много опасна за живот държава. Отново проблема с оръжията, убийствата , наркотиците, алкохола и тн....
Да оставим Европа за момент... Малко по-надолу, Турция.
Турция- наистина красива държава, с подобна природа на българската. Наистина много красиви места, едни от най-красивите църкви са там. За жалост никога не бих живял там. Проблема? Пари ? Работа? ... не! Правата на жените, един от основните проблеми на дъжавата. Отдавна съм се убедих , че мъжете без жени не могат. Поради този факт трябва да ги уважаваме, те не са животни...
Азия...
Индия, Китай и тн. По 200 човека в къща 150 квадрата, живот ли е ?
Шаолин велики хора са създадени там и ще се създават. Единствения външен човека в напреднала възраст приет в манастира е именно българин. За жалост вече не е сред живите. Китай е държава с велика история, силнка икономика за времето си. Китайците са открили барута и първи са го овладяли и използвали за някакви полезни цели. И все пак ... толкова велика история и държава, а сега на какъв хал е. Не бих живял и в Азия!
Африка- с племена не ми се живее... Бушмените нещо не ми допадат, пустините също.

Обощение:
Изключвам гадния климат на тропиците, студовете на по севрните държави. Дъждовния климат на по западните държави в Европа. Пустините на Африкя, престъпноста в западната част на Европа и на целия континент Америка. Гъстотата на населението в Азия също не ми допада, изключвам и Азия. За полюсите има ли смисъл да говорим?

.... И в крайна сметка остана Стара Велика България. Разположена м/у 3 континента, идеален климат и природа за мен. За съжяление причина родината ми да съществува все още са именно износа на оръжие за Африка и Азия. И това става благодарение на продажни копелета ламтящи за пари като PLMN.

Ако се сетя още нещо ще допълвам!

ГОРДЕЯ СЕ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!
 
ей магаре огледай са в кой свят живееш после ми са прави на патриот,като ти харесва стой си тук и кой си че да ти давам отчет дали съм в му или не ? тъп прост ограничен бай-ганювски жалак патриот!
 
ей магаре огледай са в кой свят живееш после ми са прави на патриот,като ти харесва стой си тук и кой си че да ти давам отчет дали съм в му или не ? тъп прост ограничен бай-ганювски жалак патриот!
Заблуден пубер... ^^ Виж света първо и ми говори какъв съм. Теб те видяхме името на родината си не можеше да напишеш без грешка. Жал ми е за родителите ти, Бог ги е наказал с малоумник като теб.
ПП: Повече с теб няма да се занимавам, върви където решиш. По-добре ще сме без теб. Няма да се затрие България от това, че ТИ великия не си останал в България.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Nicky