Flame
Well-Known Member
- Reaction score
- 215
2x2=4 ?или не?
както написах в по горните постове?
Да, но някои го разбират като кажеш 4 гигахерца като 2 ядра по 4 гигахерца.
2x2=4 ?или не?
Еми хубаво ще е тия където го разбират така да погледнат цената и пак да се замислят дали е така.Да, но някои го разбират като кажеш 4 гигахерца като 2 ядра по 4 гигахерца.
Еми хубаво ще е тия където го разбират така да погледнат цената и пак да се замислят дали е така.
пример... като ме попитат колко ghz e аз им казвам, че е двоядрен 6ghz (3x3) а не само да кажа двоядрен 6ghz може грешно да се разбира както при теб...
Там може би искаше да кажеш 2x3 но не съм съгласен с ваз за това с процесора но предлагам да не се отклоняваме от темата ...
Skype:mada-fakaaКолко пари искаш за ПЦто и какви са частите във него
2x2=4 ?или не?
Хах,ти за къв се помисли бе гашлЬо?Милионер,милиардер ли че да не споря с тебе?Това не означава 4ghz!!!! Това са 2 ядра които работят на 2ghz. Следващия път когато решиш да спориш с мене, да ми говориш грубо и да ме нервираш се замисли по въпроса.
Абе някой да копува пц-то.После ако иска повече производителност ще го овърклокнем...
Абе някой да копува пц-то.После ако иска повече производителност ще го овърклокнем...
копя или купя
Той ако е мишка ти си руски мотирал плъх ама тва е друга тема... Имаш интерес към машината, правиш се на големия специалист, а не знаеш и не си чувал, че има 4 ghz-ови процесори?Добре бе, само не ми викай, мишко смотана! И 200 да му искаш пак никой няма да ти го купи като те гледам какъв си залупен.
Единственото нещо което ми излезе в гоогле е 2.4ghz и другото бяха някакви статии за overclock до 4ghz...
Той ако е мишка ти си руски мотирал плъх ама тва е друга тема... Имаш интерес към машината, правиш се на големия специалист, а не знаеш и не си чувал, че има 4 ghz-ови процесори?