защо ще плащаш за сайт като във форума е пълнофиле работят аз ги тествам от 2 дена които има проблем със canetes servers това е от ланчера и така сичко си бачка както е описал Дарката а които не мозе да си го оправи да ми пише на скупе:ivan4o903 ще му помогна да си подкара сървъра за това е форум да си помагаме Търся някои които мозе да ми направи саит за Муонлине ако треа ще си платя
Версия :99б+ а ето и моя сървър които съм пуснал на тази версия ето и линкче 500 екриенс
нега да го тесваме: http://alliancemuhard.com/ -тест секи които иска да види как са филес нека да доиде и да се регне и да тества благодаря предварително и Така пак ще каза които има проблем със canecet сървъра проблема не е от Сървър Филес а от Лънчера а него мозете да земете от Аттакед Филес на Даркмастер или да свалите моя клиент от моя саит които работи 100% и така това аз мога да ви помогна за сега бб от мен отивам да бачкам че имам да права пц та
кажи за какво ти трябва помощеми то има ама никои не иска да ми помогне а като си платиш работата става и като дам пари ще ми направат какъвто искам и ще е със хубав дизаин и така това ми е целта не че ги имам много парите ама какво да се прави никои не работи без пари и за едно мерси не става даи за да ти дадът са каза ли хората аз няма да ти отказа помощт ако ми предлозил просто съм пуснал сървър на хубава машина и секи които иска да направим добър сървър ще е добре
дошъл Server pc: Asus 4 Gb Рам, Duo cor quad 2.8 Ghz 24/7 хаиде народе секи които иска да помага да дава съвет приемам хора във теема
нормално... марку (хоста на aidamu.net) е качил клиента с заразен файл (windowmode.exe --> sality)...изписва ми, че клиента има вирус.
я виж в папката gameserverДарко напраи малко опциики инита а-у нещо така сухо чикии файлове...
(angel)
използвай mu_fast (прикачил съм го в 1-вия post).darkmaster ти си ми надеждата батка немога да се коннект излиза ми празен екран няма го онова да го цъкна и да си пи6а ацц и пасс ина4е фаиловете зареждат без грешки
turn off your antivirus & extract the gameserver folder again.Как да отстраните грешката на ДЦК, Q поставени в друга страница?
Чау .-