- Reaction score
- 6
почваш ме дразниш първо пиши на кирилица и второ секи с кфот иска ше се занимава стиа си раздавал заповеди
Bate sme6en si znae6 li kolko mi puka dali te draznia kvo 6e naprai6 6e me nabie6 li . Nekuv umrel zubar bate me zapla6va i nema da pi6a na krilica iziaj se . Dano si me razbral ve putko nedoebana 6e razmaja galvite ina dvamata s felix . Ee da te eba v mrusnata maina. Ti i tezi kato teb sa ot4aiani zubari koito niamat jivot zaebi toia komp i izlez navun ve putkoooo!
отчасти си прав
някакъв проблем ли има?
да мятам ли всички в ред ?
май много се навъдиха задклавиатурните нинджагангстери, после да няма проблем, като ви звънят доставчиците ?
bate sme6en si znae6 li kolko mi puka dali te draznia kvo 6e naprai6 6e me nabie6 li :d . Nekuv umrel zubar bate me zapla6va i nema da pi6a na krilica iziaj se :d . Dano si me razbral ve putko nedoebana 6e razmaja galvite ina dvamata s felix . Ee da te eba v mrusnata maina. Ti i tezi kato teb sa ot4aiani zubari koito niamat jivot zaebi toia komp i izlez navun ve putkoooo!
оставете го той е ..! внимавайте с него ] (shake) ! ево недей че ше дое до плевен и ще те набие
е мангал не знаеш от де си паднал па ми дошъл да говори не се виждаш че си някфо лапе като си мангал и не знаеш да говориш на български мене не ме интересува!ае ела в плевен и ми го кажи това дето го пишеш бе циганин мазен... като гледам ебаваш се на феликс къф бил ами ти куф си бе не знаеш да си избършеш гъза на феликс ще ми се подиграва!е путко като не разбираш от нищо и си едно нищо недей се занимава с хората!присмял се хърбел на щърбел баш същото пълен олигофрен си да знаеш някаф краставичар дет са му купили компютър и той решил да се праи на мутра...
май много се навъдиха задклавиатурните нинджагангстери, после да няма проблем, като ви звънят доставчиците ?
ей , ограничен комплексиран педераст що не се върнеш там от кадето си дошъл и не оставиш хората намира ?ama vie tuka zubarite ne6o mnoo se vuzgordiavate be purvo felix posle life sa i ti evolution a da vi eba maikite ve ne se li vidite kvi ste sme6ni zubar4eta ve debili!!!!
ama vie tuka zubarite ne6o mnoo se vuzgordiavate be purvo felix posle life sa i ti evolution a da vi eba maikite ve ne se li vidite kvi ste sme6ni zubar4eta ve debili!!!!
хохохо смешко скрий се някаде и спри да се излагаш че смешен ставаш!и като пцуваш осфен че показваш че си каруцар друго не показваш