Не е точно така както казваш могат да им вземат домейна и да ограничат достъпа до тях.Четох днес някъде в интернет че от замунда са заявили че дори да им вземат домейна щели просто да си купят друг домейн който да не е .com или .net Имало е акция на ГДБОБ снощи във 12 часа има ли са сървър във България бил им е взет в момента липсват някой торенти.Колкото и да се мъчат пак ще си влизаме в Замунда.
от арена нищо не тегля само замунда арена почнаха да краднат торентите от замунда и да ги прекачват а да не говорим че и полвината им Торенти са Блокирани от Администраторите и Модераторите на Арена неми говори че е добър торент тракер вече залезе много ама ацки много одавна ... замунда е 100 пъти по добра от всеки 1 тракер може да е един от първите но вече едвали ще намериш примерно някой нов филм преди да го има в замунда ... а намери ми 1 нещо което е излезнало преди да го има в замунда в арена да го има няма такова... спестиявам ти мъките
Boje kolko negramotna e balgarskata mladejот арена нищо не тегля само замунда арена почнаха да краднат торентите от замунда и да ги прекачват а да не говорим че и полвината им Торенти са Блокирани от Администраторите и Модераторите на Арена неми говори че е добър торент тракер вече залезе много ама ацки много одавна ... замунда е 100 пъти по добра от всеки 1 тракер може да е един от първите но вече едвали ще намериш примерно някой нов филм преди да го има в замунда ... а намери ми 1 нещо което е излезнало преди да го има в замунда в арена да го има няма такова... спестиявам ти мъките
Boje kolko negramotna e balgarskata mladej
Големи интриги покрай тези тъпи сайтове.
ИСТИНАТА ЗА ПЕЕЕЕТЪК, ЕКСКЛУЗИВНИ НОВИНИ ЗА ПЕТЪЪЪК, УМОПОМРАЧАВАЩИЯТ ПЕТЪЪЪК. БОООЛИ МЕ ФАРАААА.
Ми ти като си прост и не можеш зацепиш , че това ти го казва оправата на Арена с доказателства . Пак и като те боли фара. Недей коментира !
аре млакни вече че ми лазиш по нервите бе олигофрен грозен писна ми да ти чета глупавите спамерски коментари постоянно,имаш 2000 поста само спам и някви жалки коментари на всяка манджа миродия.Покажи ми една твоя тема дето е помогнала с нещо за развитието на тоя форум и евала ти правя.
Ама мене не ме ебе, че този сайт не е пуснат.
Единственото нещо, за което го ползвам е да си изтегля новите серии на Family Guy и House M.D.
Нито имам музика на компютъра, нито филми, нито нелегален Windows.
Ако ще и на Петко страшника- малката дъщера да ми го казва - не ме ебе, не ме грее, боли ме фара.
Относно невероятното ти заключение, относно моята мозъчна интелигентност. IQ-то ми е годините ти на втора, минус 286.