- Reaction score
- 68
Предполагма сте забелязали че не може да се влиза в замунда. Има слухове че пак ГДБОБ има пръст в това. Какво ще кажете вие ?
Предполагма сте забелязали че не може да се влиза в замунда. Има слухове че пак ГДБОБ има пръст в това. Какво ще кажете вие ?
Не е точно така както казваш могат да им вземат домейна и да ограничат достъпа до тях.Четох днес някъде в интернет че от замунда са заявили че дори да им вземат домейна щели просто да си купят друг домейн който да не е .com или .net Имало е акция на ГДБОБ снощи във 12 часа има ли са сървър във България бил им е взет в момента липсват някой торенти.Колкото и да се мъчат пак ще си влизаме в Замунда.ГЕДЕБОБ нямат власт над замунда защото тя не се хоства от България единствените Торент тракери който могат да спрат са Арена Енарги и още много български долнупробни тракери който занищо нестават замунда немогат да я пипнат защото не се хоства на българска територия
даже вече има замунда просто са имали техничеки проблем с един от сървърите на замунда защото единственото което неми отвараше в замунда беше торентите сичко друго си ми бачкаше
Не е точно така както казваш могат да им вземат домейна и да ограничат достъпа до тях.Четох днес някъде в интернет че от замунда са заявили че дори да им вземат домейна щели просто да си купят друг домейн който да не е .com или .net Имало е акция на ГДБОБ снощи във 12 часа има ли са сървър във България бил им е взет в момента липсват някой торенти.Колкото и да се мъчат пак ще си влизаме в Замунда.
пробвай с http://0.arenabg.comДобре замунда не се хоства в българия а аз немога да влизам (не съм в БГ)....
Тва е тъпо, и аз искам в замундаааааааааааааа ;(
странно и аз чух че ГДБОБ има пръст КР3Т3Н Арена бг е един от първите торен сайтове в България и не мисля че заслушава такова отношение към него "български долнупробни тракери" вярно че има такива но Арена не е един от тях : бас ловя че все още теглиш от там но храниш иначе имай уважения към хората който правят нещо хубаво :
от арена нищо не тегля само замунда арена почнаха да краднат торентите от замунда и да ги прекачват а да не говорим че и полвината им Торенти са Блокирани от Администраторите и Модераторите на Арена неми говори че е добър торент тракер вече залезе много ама ацки много одавна ... замунда е 100 пъти по добра от всеки 1 тракер може да е един от първите но вече едвали ще намериш примерно някой нов филм преди да го има в замунда ... а намери ми 1 нещо което е излезнало преди да го има в замунда в арена да го има няма такова... спестиявам ти мъките