- Reaction score
- 299
Вижте сега как седят нещата. Следващата година ставам на 18 (този месец на 26-ти ставам на 17), и много бих искал да ми дадете идея след като мисля да си взимам книжката тогава, каква кола да си купя. Искам да е готина (за нещо втора ръка става въпрос) да не е много скъпа (нещо около 2000-3000лв.) и задължително да има електрически стъкла, че да мога да си играя с тях докато не съм в движение. Ако някой може да ми даде хубав пример да дава
За сега съм се спрял на:
1-во: Golf 2
2-ро: Reno Twingo (много се съмнявам че ще си взема)
3-то: Opel Classic (ако намеря евтин)
4-то: Някое BMW (ама няма да намеря евтино)
Може би някой ще попита "Тоя пари ли няма или какво?". Не е въпроса, че нямам пари, аз имам, но просто като за първа кола искам да е нещо хубаво и да е евтинко, с хубаво качество (да не е разбито или изгнило), да върви бързо и да има ел. стъкла както по-горе казах. Искам да е такава за да не трябва като я ударя някъде да си продам едини дроб за да я оправя
За сега съм се спрял на:
1-во: Golf 2
2-ро: Reno Twingo (много се съмнявам че ще си взема)
3-то: Opel Classic (ако намеря евтин)
4-то: Някое BMW (ама няма да намеря евтино)
Може би някой ще попита "Тоя пари ли няма или какво?". Не е въпроса, че нямам пари, аз имам, но просто като за първа кола искам да е нещо хубаво и да е евтинко, с хубаво качество (да не е разбито или изгнило), да върви бързо и да има ел. стъкла както по-горе казах. Искам да е такава за да не трябва като я ударя някъде да си продам едини дроб за да я оправя