На вашите аплодисменти GLK 320

Не знам на кой ще се смеят, на кой - не, но определено аз на теб се смея. :D Първото, което е: TheCrow представя доказани факни, а ти от другата страна приемаш нещата прекалено детски. Второто, което е: BMW е самостоятелна компания, а Mercedes - не. Mercedes е марка-собственост на Daimler, както Rolls Royce на BMW. Трето - видно е, че говориш на посоки, не си наясно в тази сфера, недей да спориш. Смей си се на глас, колкото искаш, но истината е, че TheCrow е абсолютно прав. За разлика от Counter Strike и другите игри, тези научно-популярни канали ще ти предадат знания, които все някога ще са ти нужни. И най-малкото, което е, ще допринесат до изграждане на ценностната ти система до по-високо ниво. Но от написаните ти коментари се съмнявам, че дори имаш и ценностна система. Дерзай.
Незнам как и от къде сте наясно "толкова много" с нещата но предполагам че няма такива които имат книжка и карат кола?

Нямам много време, за да прочета всички мнения, но пак говориш глупости.
Най- луксозната кола може да не е под марката 'Мерцедес', но е под марката 'Майбах'.
Да.. осем- милионното чудо.
http://dysfunctionalminds.files.wordpress.com/2009/03/maybach_exelero.jpg
http://files.conceptcarz.com/img/Maybach/maybach_exelero_manu_03.jpg

Като се прибера, ще прочета всичките коментари.

Ти явно НЕ можеш да четеш! Не съм казал, че Ролс Ройс е най-луксозната! Споменах я като една от големците. А Майбах също е собственост на Daimler. Луксозната серия, както Ферари е на Фиат, Ламборджини на Ауди, Порше и Бугати на Волксуаген, Астън Мартин на Форд и т.н. и т.н. Чети преди да обвиняваш... Всяка голяма марка си има луксозна серия. Никъде не съм казал, че Ройс е най-елитната, защото е ясно, че един ще хареса една кола, друг - друга.

Last edited:
А разлика между спорт и луксозно правиш ли ? Защото това е спорт купе !!!
Извинявай,ролс ройс фантом спортна кола ли е ?(speechless)

Разбрахме че можете да използвате гоглето. Вие въобще палили ( карали ) ли сте автомобил? Не е важна марката. Важни са системите (а именно ABS & ESP). Повече от 90% От мощта на машината е в конете. Не съм ви обедил? Как една обикновенна вектра (пипната) оставя далееееч след себе си една очилаpка (от по-новите). Двигат. 4.0 (или 5 абе непомна ама беше много). За ускорението и пълнокачественото използване на горивото голяма роля играе карборатора. При по-новите коли ( и не чак толко) карбуратора е заместен от компютър (пълен/фул инжекцион) или е модифициран карборатор (mono/полу инжекцион). При моно и фул инжекциона компютър регулира впръскването на гориво, а при карборатора- клапи. Стига сте спорили, най-добра е жигулата. 600-700 оборота и не сеца дори :D Мин. Устойчиви обороти (за 90+) Са 1000-1200.

Last edited:
Разбрахме че можете да използвате гоглето. Вие въобще палили ( карали ) ли сте автомобил? Не е важна марката. Важни са системите (а именно ABS & ESP). Повече от 90% От мощта машината е в конете.

Да, палил съм. От Fiat Bravo до Audi S8. (От леките коли) Нещо друго да те интересува? (think)

@Protect - Фантом Купе се води само луксозно, а обикновеният Фантом се води и спортен и луксозен, заради сравнително голямият му и мощен двигател.

Last edited:
Извинявай,ролс ройс фантом спортна кола ли е ?(speechless)

Извинявай този модел се води Спортен !!!!! Ясно ми е колко сте наясно с колите !

Извинявай този модел се води Спортен !!!!! Ясно ми е колко сте наясно с колите !
А ти си майстор на коли сигорно? (:|
Кажи ми номера ти ако се развали нещо при тебе да идвам хем отстъпка ще ми направиш (wait)

Разбрахме че можете да използвате гоглето. Вие въобще палили ( карали ) ли сте автомобил? Не е важна марката. Важни са системите (а именно ABS & ESP). Повече от 90% От мощта машината е в конете.

Да палили сме :) И не зависи само от конете има едно вика му се Нютон Метри :) ! Ти ако искаш имай и 500 коня но ако Нютон Метри са малако ко прайм ? Седиш на място и се молиш ^.^

Не знам на кой ще се смеят, на кой - не, но определено аз на теб се смея. :D Първото, което е: TheCrow представя доказани факни, а ти от другата страна приемаш нещата прекалено детски. Второто, което е: BMW е самостоятелна компания, а Mercedes - не. Mercedes е марка-собственост на Daimler, както Rolls Royce на BMW. Трето - видно е, че говориш на посоки, не си наясно в тази сфера, недей да спориш. Смей си се на глас, колкото искаш, но истината е, че TheCrow е абсолютно прав. За разлика от Counter Strike и другите игри, тези научно-популярни канали ще ти предадат знания, които все някога ще са ти нужни. И най-малкото, което е, ще допринесат до изграждане на ценностната ти система до по-високо ниво. Но от написаните ти коментари се съмнявам, че дори имаш и ценностна система. Дерзай.

Не ме учи, уча във професионална гимназия по транспорт (yawn)

А ти си майстор на коли сигорно? (:|
Кажи ми номера ти ако се развали нещо при тебе да идвам хем отстъпка ще ми направиш (wait)

Момчето ми за всеки случай се интересувам от коли и горе доло знам за какво става на въпрос а ти като си наясно,кажи ми какво е М50 Б35 !

@ mi7aka - Моите съжаления.
@ misho - Stone е прав, но забрави за шасито. :) Колкото и да е мощен двигателя, ако шасито не може да издържи на мощността, файдата от двигателя-звяр е никаква.

ММ не ! Просто мразя хора който се фукат какво карат също така мразя марката Мерцедес :) ! Нали е форум мога си изкажа мнението или пак ще има наказание ?

Мога да кажа че нямаш вкус щом точно тази марка мразиш (chuckle)(chuckle)(chuckle) Любимата ти да не е лада (rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)

Мога да кажа че нямаш вкус щом точно тази марка мразиш (chuckle)(chuckle)(chuckle) Любимата ти да не е лада (rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)

Оле каква забава :) ! Щом споменаваш Лада ясно на кой ми е любима марка ^.^

Момчето ми за всеки случай се интересувам от коли и горе доло знам за какво става на въпрос а ти като си наясно,кажи ми какво е М50 Б35 !
Значи виж сега,първо момчето ми ще ми викаш когато,си по голям на години,можеш повече от мене и си сигурен в това.
Това са Двигатели?
За такъв мотор до сега несъм чувал чувал съм за;
М50Б20 и М50Б25.Що се отнася до 30-ските, те са М30Б30 и М60Б30

Last edited:
M50 Какво е
Б35 Какво е
Щото чичо гуугъл ^.^ е много лош
От къде знаеш че немога повече от тебе ?

@ misho - Stone е прав, но забрави за шасито. :) Колкото и да е мощен двигателя, ако шасито не може да издържи на мощността, файдата от двигателя-звяр е никаква.

Аз съм сигурен, че ти дори не знаеш какво е изпускателен/всмукателен клапан, тръгнал да ми се прави на разбирач. Тия като теб са ми много интересни ;)

Last edited:
M50 Какво е

M50 е танк. (nqh)

ПП: Между другото, наистина има такъв танк. :)

@mi7aka - Аз дори не знам какво е цилиндър. (chuckle) От къде да знам за какво ми говориш. ^_^

M50 Какво е
Б35 Какво е
Щото чичо гуугъл ^.^ е много лош
От къде знаеш че немога повече от тебе ?

За такъв мотор до сега несъм чувал чувал съм за;
М50Б20 и М50Б25.Що се отнася до 30-ските, те са М30Б30 и М60Б30
Незнам,предполагам.

Неми казвай какъв мотор има и какъв няма питам те какво означава всяко едно Б и М във моторите :) !
всмукателен - Нагнетява или вкарва въздух във цилиндъра
изпускателен* - Обратното :)

Last edited:

Че ти да не оставяш шаси от картон (nqh) Ако Е предназначена за двигател с вместимост 1.8-2.0l може да носи 4.0+ (Opel vectra & Audi 80 Tested)
Я вместо да се правите ми избройте 2-та такта(nqh)

Last edited: