Мерцедеса е най-луксозната кола от 5 години насам..![]()
евала,евала ти правя и за още няколко посттаРадостно ми е че се воза на такава кола,също така преди 10 години несъм си и помислял че ще имам късмета да карам такава кола,за мен това е една сбъдната мечта.
Мислех че ще намеря само хора които също ще се зарадват а не да показват едва ли не чувста на завист.
За зимата трябва да си ангажираш 2-3 роми за да го бутате да запали това "bmw" (xqx)
P.S. Със здраве да си караш колата![]()
Моля ?? Я пак? Мерцедес не може да стъпи и на малкия пръст на "луксозните големци". Гъзарска кола - може, но е много, ама много далеч от "най-луксозната" кола. Не забравяй, че Rolls-Royce Motor Cars е марка (собственост) на BMW Group, или както повечето го знаят само BMW. Така че, не се изхвърляй с такива коментари, без да си наясно.![]()
примерно rolls royce royce месечно правят по 3-4 коли, да не казвам за по колко милиона.Обаче почти всичко от колата се прави на рака.Докато в заводите на Мерцедес повечето се прави от роботи... Малко Discovery channel няма да ви навреди![]()
примерно rolls royce royce месечно правят по 3-4 коли, да не казвам за по колко милиона.Обаче почти всичко от колата се прави на рака.Докато в заводите на Мерцедес повечето се прави от роботи... Малко Discovery channel няма да ви навреди![]()
предпочитам машината да ми направи колата... от де знаеш на колко ракии ще е тоя който ще ти направи колата? :Д
Всъщност, предаването за това как се правят колите го дават по National Geographic и се казва Мегазаводи. Да, прав си, Ролс Ройс правят само няколкото броя автомобили годишно, като се има напредвид, че някои поръчкови Phantom-и стигат до 3-4млн. евро. Има няколко случая, в които достигат много повече, но това е друг върпос. Въпроса с колите, коя е по-добра, коя - по-лоша стои от гледната точка на човек. Един ще хареса BMW, втори Mercedes, трети Dodge и т.н.
Значи старото бмв запали от първия път при температура -27 градуса,правете си сметка дали не пали,друг е въпроса че е много ниско проходимо,но все пак си е спортно.OMG !!!!!!!!!!!! Ако е дизел може и да имаш проблем но ако е бензин максимум на втория път Пали !!!!!! Недей да говориш без да знаеш !
Хамлет - "Значи който кара Veiron и се снима с него след което покаже на приятели... е комплексар? едва ли по колата на човек можеш да разбереш дали има каквито и да е комлекси.. и да има едва ли ще ги избие с кола xD "
Едно е да се снима и да показва на приятелите му друго е даго пусне във някой си форум и особено със заглавие като това !!!!!!!!
Заглавието не виждам какво му има,не ми се повтаря по 30 пъти едно и също защото започвам да си мисля че говоря на някакви малоумници които изобщо не ме разбират какво говоря.
смея се на глас!!!!!!!!11111111111примерно rolls royce royce месечно правят по 3-4 коли, да не казвам за по колко милиона.Обаче почти всичко от колата се прави на рака.Докато в заводите на Мерцедес повечето се прави от роботи... Малко Discovery channel няма да ви навреди![]()
Във 90% от предаванията казват че БМВ 7-Серия е много по добър от последния модел на S-класата ! ПО удобство и предлагани екстри !
смея се на глас!!!!!!!!11111111111![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ако го кажеш на публично място ще ти се смеят стабилно![]()
Казвам го като невиждашИ със доказателства почти всичко с който излизам карат БМВта и до сега 1 не е изревал че неможе да запали зимата !
Така че млъкни и недей да говориш без си имаш и понятие от тази марка![]()
Не всички сме паралий като теб за да си позволим rolls royce
смея се на глас!!!!!!!!11111111111![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ако го кажеш на публично място ще ти се смеят стабилно![]()
Моля ?? Я пак? Мерцедес не може да стъпи и на малкия пръст на "луксозните големци". Гъзарска кола - може, но е много, ама много далеч от "най-луксозната" кола. Не забравяй, че Rolls-Royce Motor Cars е марка (собственост) на BMW Group, или както повечето го знаят само BMW. Така че, не се изхвърляй с такива коментари, без да си наясно.![]()
Нямам много време, за да прочета всички мнения, но пак говориш глупости.
Най- луксозната кола може да не е под марката 'Мерцедес', но е под марката 'Майбах'.
Да.. осем- милионното чудо.
http://dysfunctionalminds.files.wordpress.com/2009/03/maybach_exelero.jpg
http://files.conceptcarz.com/img/Maybach/maybach_exelero_manu_03.jpg
Като се прибера, ще прочета всичките коментари.