Мерцедеса е най-луксозната кола от 5 години насам..
евала,евала ти правя и за още няколко посттаРадостно ми е че се воза на такава кола,също така преди 10 години несъм си и помислял че ще имам късмета да карам такава кола,за мен това е една сбъдната мечта.
Мислех че ще намеря само хора които също ще се зарадват а не да показват едва ли не чувста на завист.
За зимата трябва да си ангажираш 2-3 роми за да го бутате да запали това "bmw" (xqx)
P.S. Със здраве да си караш колата
Моля ?? Я пак? Мерцедес не може да стъпи и на малкия пръст на "луксозните големци". Гъзарска кола - може, но е много, ама много далеч от "най-луксозната" кола. Не забравяй, че Rolls-Royce Motor Cars е марка (собственост) на BMW Group, или както повечето го знаят само BMW. Така че, не се изхвърляй с такива коментари, без да си наясно.
примерно rolls royce royce месечно правят по 3-4 коли, да не казвам за по колко милиона.Обаче почти всичко от колата се прави на рака.Докато в заводите на Мерцедес повечето се прави от роботи... Малко Discovery channel няма да ви навреди
примерно rolls royce royce месечно правят по 3-4 коли, да не казвам за по колко милиона.Обаче почти всичко от колата се прави на рака.Докато в заводите на Мерцедес повечето се прави от роботи... Малко Discovery channel няма да ви навреди
предпочитам машината да ми направи колата... от де знаеш на колко ракии ще е тоя който ще ти направи колата? :Д
Всъщност, предаването за това как се правят колите го дават по National Geographic и се казва Мегазаводи. Да, прав си, Ролс Ройс правят само няколкото броя автомобили годишно, като се има напредвид, че някои поръчкови Phantom-и стигат до 3-4млн. евро. Има няколко случая, в които достигат много повече, но това е друг върпос. Въпроса с колите, коя е по-добра, коя - по-лоша стои от гледната точка на човек. Един ще хареса BMW, втори Mercedes, трети Dodge и т.н.
Значи старото бмв запали от първия път при температура -27 градуса,правете си сметка дали не пали,друг е въпроса че е много ниско проходимо,но все пак си е спортно.OMG !!!!!!!!!!!! Ако е дизел може и да имаш проблем но ако е бензин максимум на втория път Пали !!!!!! Недей да говориш без да знаеш !
Хамлет - "Значи който кара Veiron и се снима с него след което покаже на приятели... е комплексар? едва ли по колата на човек можеш да разбереш дали има каквито и да е комлекси.. и да има едва ли ще ги избие с кола xD "
Едно е да се снима и да показва на приятелите му друго е даго пусне във някой си форум и особено със заглавие като това !!!!!!!!
Заглавието не виждам какво му има,не ми се повтаря по 30 пъти едно и също защото започвам да си мисля че говоря на някакви малоумници които изобщо не ме разбират какво говоря.
смея се на глас!!!!!!!!11111111111примерно rolls royce royce месечно правят по 3-4 коли, да не казвам за по колко милиона.Обаче почти всичко от колата се прави на рака.Докато в заводите на Мерцедес повечето се прави от роботи... Малко Discovery channel няма да ви навреди
Във 90% от предаванията казват че БМВ 7-Серия е много по добър от последния модел на S-класата ! ПО удобство и предлагани екстри !
смея се на глас!!!!!!!!11111111111
Това ако го кажеш на публично място ще ти се смеят стабилно
Казвам го като невиждаш И със доказателства почти всичко с който излизам карат БМВта и до сега 1 не е изревал че неможе да запали зимата !
Така че млъкни и недей да говориш без си имаш и понятие от тази марка
Не всички сме паралий като теб за да си позволим rolls royce
смея се на глас!!!!!!!!11111111111
Това ако го кажеш на публично място ще ти се смеят стабилно
Моля ?? Я пак? Мерцедес не може да стъпи и на малкия пръст на "луксозните големци". Гъзарска кола - може, но е много, ама много далеч от "най-луксозната" кола. Не забравяй, че Rolls-Royce Motor Cars е марка (собственост) на BMW Group, или както повечето го знаят само BMW. Така че, не се изхвърляй с такива коментари, без да си наясно.
Нямам много време, за да прочета всички мнения, но пак говориш глупости.
Най- луксозната кола може да не е под марката 'Мерцедес', но е под марката 'Майбах'.
Да.. осем- милионното чудо.
http://dysfunctionalminds.files.wordpress.com/2009/03/maybach_exelero.jpg
http://files.conceptcarz.com/img/Maybach/maybach_exelero_manu_03.jpg
Като се прибера, ще прочета всичките коментари.