На вашите аплодисменти GLK 320

Неми казвай какъв мотор има и какъв няма питам те какво означава всяко едно Б и М във моторите :) !
всмукателен - Нагнетява или вкарва въздух във цилиндъра
изпускателен* - Обратното :)
"М"- е на бмв
"б" е на ауди?
Ако правилно съм ти разбрал въпроса.

Неми казвай какъв мотор има и какъв няма питам те какво означава всяко едно Б и М във моторите :) !
всмукателен - Нагнетява или вкарва въздух във цилиндъра
изпускателен* - Обратното :)

абе ей я отивай в Тунинг форума и се прави на разбирач ;)

човека си се кефи на мерцедеса и тва е :)

Иначе мерцедеса е супер :)

Колкото и да ми е забавно, трябва да се ходи на работа. (nqh) Ще видя довечера до къде се е стигнало. Да не вземете само да се избиете. :D

Колкото и да ми е забавно, трябва да се ходи на работа. (nqh) Ще видя довечера до къде се е стигнало. Да не вземете само да се избиете. :D

Хайди,чух че са докарали още 2 коли в сервиза,само ти можеш да ги оправиш.

М - Модела на двигателя
Б - Кубичния обем на двигателя !

Astra - В момента да горовим за мерцедеса ?

Да ви науча работата на смукача- той намалява въздоха в горивната смес и я горивообогатява. При по-новите коли е автоматичен, като паднат оборотите (май 900-)

Попринцип ти казвам човека иска да ви покаже с кво се е сдобил вие му усирате темата ебахти простата работа (с извинение)

Айде зимайте си кракомобилите- да вдигате обороти на първа (nqh) Снимай се как караш протектович (xaxa) (xaixai)

Айде зимайте си кракомобилите- да вдигате обороти на първа (nqh) Снимай се как караш протектович (xaxa) (xaixai)
Как се карам?
И да слушам,ебаси ама тя няма хубав звук,аа не бмв-то си е бмв.. (chuckle)

Да ви науча работата на смукача- той намалява въздоха в горивната смес и я горивообогатява. При по-новите коли е автоматичен, като паднат оборотите (май 900-)
Стандарт е под 900 ! Но има и много двигатели който са на много по малко !

Беемвето за мен е кракомобил :D Но всеки си има мнение. Не казвам че не е добро, а че не го харесваm.

Добре работите с чичо гугъл ;)

Както и да е :) Който с каквото иска да работи :) Аз си изказах мнението със здраве да си караш количката :) От целия дизайн последно време на Мерцедес неми харесва само едно и то е предната емблема се едно е ТИР тва те дори на тировете са им по малки :) !

Пак спам...
Айде да ти е честита колата и да почерпиш :p

• Like
Reactions: Protect
Е да бе..аз да несъм барон мюнхаузен :D

ММ не ! Просто мразя хора който се фукат какво карат също така мразя марката Мерцедес :) ! Нали е форум мога си изкажа мнението или пак ще има наказание ?

Айде като ти подарът такава кола и ти кажеш аа не неми харесва кажи...

Много яка кола браво :)

• Like
Reactions: Protect