На вашите аплодисменти GLK 320

Не знам на кой ще се смеят, на кой - не, но определено аз на теб се смея. :D Първото, което е: TheCrow представя доказани факни, а ти от другата страна приемаш нещата прекалено детски. Второто, което е: BMW е самостоятелна компания, а Mercedes - не. Mercedes е марка-собственост на Daimler, както Rolls Royce на BMW. Трето - видно е, че говориш на посоки, не си наясно в тази сфера, недей да спориш. Смей си се на глас, колкото искаш, но истината е, че TheCrow е абсолютно прав. За разлика от Counter Strike и другите игри, тези научно-популярни канали ще ти предадат знания, които все някога ще са ти нужни. И най-малкото, което е, ще допринесат до изграждане на ценностната ти система до по-високо ниво. Но от написаните ти коментари се съмнявам, че дори имаш и ценностна система. Дерзай.
Незнам как и от къде сте наясно "толкова много" с нещата но предполагам че няма такива които имат книжка и карат кола?

Нямам много време, за да прочета всички мнения, но пак говориш глупости.
Най- луксозната кола може да не е под марката 'Мерцедес', но е под марката 'Майбах'.
Да.. осем- милионното чудо.
http://dysfunctionalminds.files.wordpress.com/2009/03/maybach_exelero.jpg
http://files.conceptcarz.com/img/Maybach/maybach_exelero_manu_03.jpg

Като се прибера, ще прочета всичките коментари.

Ти явно НЕ можеш да четеш! Не съм казал, че Ролс Ройс е най-луксозната! Споменах я като една от големците. А Майбах също е собственост на Daimler. Луксозната серия, както Ферари е на Фиат, Ламборджини на Ауди, Порше и Бугати на Волксуаген, Астън Мартин на Форд и т.н. и т.н. Чети преди да обвиняваш... Всяка голяма марка си има луксозна серия. Никъде не съм казал, че Ройс е най-елитната, защото е ясно, че един ще хареса една кола, друг - друга.

Last edited:
А разлика между спорт и луксозно правиш ли ? Защото това е спорт купе !!!
Извинявай,ролс ройс фантом спортна кола ли е ?:|

Разбрахме че можете да използвате гоглето. Вие въобще палили ( карали ) ли сте автомобил? Не е важна марката. Важни са системите (а именно ABS & ESP). Повече от 90% От мощта на машината е в конете. Не съм ви обедил? Как една обикновенна вектра (пипната) оставя далееееч след себе си една очилаpка (от по-новите). Двигат. 4.0 (или 5 абе непомна ама беше много). За ускорението и пълнокачественото използване на горивото голяма роля играе карборатора. При по-новите коли ( и не чак толко) карбуратора е заместен от компютър (пълен/фул инжекцион) или е модифициран карборатор (mono/полу инжекцион). При моно и фул инжекциона компютър регулира впръскването на гориво, а при карборатора- клапи. Стига сте спорили, най-добра е жигулата. 600-700 оборота и не сеца дори :D Мин. Устойчиви обороти (за 90+) Са 1000-1200.

Last edited:
Разбрахме че можете да използвате гоглето. Вие въобще палили ( карали ) ли сте автомобил? Не е важна марката. Важни са системите (а именно ABS & ESP). Повече от 90% От мощта машината е в конете.

Да, палил съм. От Fiat Bravo до Audi S8. (От леките коли) Нещо друго да те интересува? :?

@Protect - Фантом Купе се води само луксозно, а обикновеният Фантом се води и спортен и луксозен, заради сравнително голямият му и мощен двигател.

Last edited:
Извинявай,ролс ройс фантом спортна кола ли е ?:|

Извинявай този модел се води Спортен !!!!! Ясно ми е колко сте наясно с колите !

Извинявай този модел се води Спортен !!!!! Ясно ми е колко сте наясно с колите !
А ти си майстор на коли сигорно? (sweat)
Кажи ми номера ти ако се развали нещо при тебе да идвам хем отстъпка ще ми направиш (wait)

Разбрахме че можете да използвате гоглето. Вие въобще палили ( карали ) ли сте автомобил? Не е важна марката. Важни са системите (а именно ABS & ESP). Повече от 90% От мощта машината е в конете.

Да палили сме :) И не зависи само от конете има едно вика му се Нютон Метри :) ! Ти ако искаш имай и 500 коня но ако Нютон Метри са малако ко прайм ? Седиш на място и се молиш ^.^

Не знам на кой ще се смеят, на кой - не, но определено аз на теб се смея. :D Първото, което е: TheCrow представя доказани факни, а ти от другата страна приемаш нещата прекалено детски. Второто, което е: BMW е самостоятелна компания, а Mercedes - не. Mercedes е марка-собственост на Daimler, както Rolls Royce на BMW. Трето - видно е, че говориш на посоки, не си наясно в тази сфера, недей да спориш. Смей си се на глас, колкото искаш, но истината е, че TheCrow е абсолютно прав. За разлика от Counter Strike и другите игри, тези научно-популярни канали ще ти предадат знания, които все някога ще са ти нужни. И най-малкото, което е, ще допринесат до изграждане на ценностната ти система до по-високо ниво. Но от написаните ти коментари се съмнявам, че дори имаш и ценностна система. Дерзай.

Не ме учи, уча във професионална гимназия по транспорт (yawn)

А ти си майстор на коли сигорно? (sweat)
Кажи ми номера ти ако се развали нещо при тебе да идвам хем отстъпка ще ми направиш (wait)

Момчето ми за всеки случай се интересувам от коли и горе доло знам за какво става на въпрос а ти като си наясно,кажи ми какво е М50 Б35 !

@ mi7aka - Моите съжаления.
@ misho - Stone е прав, но забрави за шасито. :) Колкото и да е мощен двигателя, ако шасито не може да издържи на мощността, файдата от двигателя-звяр е никаква.

ММ не ! Просто мразя хора който се фукат какво карат също така мразя марката Мерцедес :) ! Нали е форум мога си изкажа мнението или пак ще има наказание ?

Мога да кажа че нямаш вкус щом точно тази марка мразиш (chuckle)(chuckle)(chuckle) Любимата ти да не е лада (rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)

Мога да кажа че нямаш вкус щом точно тази марка мразиш (chuckle)(chuckle)(chuckle) Любимата ти да не е лада (rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)

Оле каква забава :) ! Щом споменаваш Лада ясно на кой ми е любима марка ^.^

Момчето ми за всеки случай се интересувам от коли и горе доло знам за какво става на въпрос а ти като си наясно,кажи ми какво е М50 Б35 !
Значи виж сега,първо момчето ми ще ми викаш когато,си по голям на години,можеш повече от мене и си сигурен в това.
Това са Двигатели?
За такъв мотор до сега несъм чувал чувал съм за;
М50Б20 и М50Б25.Що се отнася до 30-ските, те са М30Б30 и М60Б30

Last edited:
M50 Какво е
Б35 Какво е
Щото чичо гуугъл ^.^ е много лош
От къде знаеш че немога повече от тебе ?

@ misho - Stone е прав, но забрави за шасито. :) Колкото и да е мощен двигателя, ако шасито не може да издържи на мощността, файдата от двигателя-звяр е никаква.

Аз съм сигурен, че ти дори не знаеш какво е изпускателен/всмукателен клапан, тръгнал да ми се прави на разбирач. Тия като теб са ми много интересни ;)

Last edited:
M50 Какво е

M50 е танк. (nqh)

ПП: Между другото, наистина има такъв танк. :)

@mi7aka - Аз дори не знам какво е цилиндър. (chuckle) От къде да знам за какво ми говориш. ^_^

M50 Какво е
Б35 Какво е
Щото чичо гуугъл ^.^ е много лош
От къде знаеш че немога повече от тебе ?

За такъв мотор до сега несъм чувал чувал съм за;
М50Б20 и М50Б25.Що се отнася до 30-ските, те са М30Б30 и М60Б30
Незнам,предполагам.

Неми казвай какъв мотор има и какъв няма питам те какво означава всяко едно Б и М във моторите :) !
всмукателен - Нагнетява или вкарва въздух във цилиндъра
изпускателен* - Обратното :)

Last edited:

Че ти да не оставяш шаси от картон (nqh) Ако Е предназначена за двигател с вместимост 1.8-2.0l може да носи 4.0+ (Opel vectra & Audi 80 Tested)
Я вместо да се правите ми избройте 2-та такта(nqh)

Last edited: