Ехе много смешнп местно да си помагаме да имаме най-добрите световни сервери ние се псуваме и хакваме и си спамим в сайтовете и глупости, но човека е алчен за пари ....
Това го казва човека,който се опита 2-3 пъти да хаква BlackMu,но без успех (applause)(applause)
О да кажи ми кво съм вършил кво съм правил тва, че напуснах сервера ви .. ем как няма остана само ти Full Hackers ... и твойта е рялна нали ? сигорно Ела в компа и виш как е ?
Виш onplex никога не съм го лъгал ... тва че други хора са го лъжели не е мой проблем , а за лапето ти на колко си години ?чудно що аз не бях никаф с онплех и станахме г/д приятели а вие големите знаикофци ви тегли по 1 майни щото ходите го лажите тоя те псува тфа онова и накрая човека разбра що за лапетии сте ... до вчера 6 неска пак се правиш на ... не ме занимавайте вече и тфа е ...
Тапанар вие кво правихте аре ся си трай кат си тъп стой си тъп
Вище се ..
Виш onplex никога не съм го лъгал ... тва че други хора са го лъжели не е мой проблем , а за лапето ти на колко си години ?
Абе я ми кажи как да Upload shell прес на DarkMaster файловете (97d+99i), че нещо не ми е ясно :S
и на мен ми е мн интересно :Виш onplex никога не съм го лъгал ... тва че други хора са го лъжели не е мой проблем , а за лапето ти на колко си години ?
Абе я ми кажи как да Upload shell прес на DarkMaster файловете (97d+99i), че нещо не ми е ясно :S
Дааа sugaR я обясни и ние да разберем :
Виш onplex никога не съм го лъгал ... тва че други хора са го лъжели не е мой проблем , а за лапето ти на колко си години ?
и на мен ми е мн интересно :
направо ще му взема щайгата през шелаТи си правил файловете, a не знаеш Може ли такова нещо??
1. Намирате си някой, който ползва файловете на дарк.
2. Намирате му адреса.
3. Промъквате се в жилището му, докато го няма.
4. Сваляте шел в htdocs/www.
5. Правите се на хакери.
направо ще му взема щайгата през шела