Говорилня

ами на мен едната гума ми струва 340 лева според теб дали е евтинко да си земеш гуми при полужение че понякога ме избива е така да я настъпвам ограничено лапе

е кво ..лятото караш с зимни гуми ли :D и 540 да струват на волгата ти и е се тая..

ти май пак си си забравил мозъка просто четеш през редовете... което за теб не е нищо ново под слунцето ако прочетеш поста ще разбереш вагина такава!

ти май пак си си забравил мозъка просто четеш през редовете... което за теб не е нищо ново под слунцето ако прочетеш поста ще разбереш вагина такава!

а ти какво си пояснил в предния си пост? дори да не караш лятото с зимни гуми . :D що за камикадзе трябва да си за да я настъпваш в тоя сняг?

Ако не прочете ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ МЕ БИЕ ГЛАВАТА И НАСТЪПВАМ КОЛАТА ПРИ ТРЪГВАНЕ И ТАКИВА РАБОТИ!! СТАНА ЛИ ТИ ЯСНО ЗА КАКВО ГОВОРА СЕГА

ами на мен едната гума ми струва 340 лева според теб дали е евтинко да си земеш гуми при полужение че понякога ме избива е така да я настъпвам ограничено лапе

и къде поясняваш бе льольо такъв.. я по-леко с нервите,че ще си докараш някой инфаркт

СЕГА ВИДЯЛИ КЪДЕ СЪМ ГО ПИСАЛ БЕ

ДА ПИШЕ ЧЕ Е ПРИ ТРЪГВАНЕ БЕ ЗАДНИК СМОТАН ? НЕ САМО ТИ ИМАШ ШИФТ НА КЛАВИАТУРАТА ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН.. стига си се надъхвал само щеше да ни търсиш тука половината форум щеше да избиваш .. кво стана.. гума за 340 лева ли спука ?

абе тъпак дигни си краката че си си настъпил ушите... какво ли значи да я настъпваш дори елементарни изрази незнаеш какво означат а пък разбира от коли ламер тъп!

ами случайно да я настъпеш може да значи и докато си на аутобан да я натиснеш до макс? fail?

Ако може някой да ми направи 1 баннерче ,ще му бъда благодарен :)
Размерите: стандартни като за баннер , с този който съм в момента
да пише EliteMu 98R
No WebShop
Drop:90%
Exp: 3000x
да е анимиран

ей ама кретена голямо гъзе бил бе.. 100% активен в форума.. мениджър на голяма фирма.. и в петък вечер играе цс :d

ей ама кретена голямо гъзе бил бе.. 100% активен в форума.. мениджър на голяма фирма.. и в петък вечер играе цс :d

човек неможе ли да се разтоварва?!? или за теб трябва да е нещо по специално а и да те светна че съм в отпуска до 4 Януари! за твое сведение

hahah :D:

човек неможе ли да се разтоварва?!? или за теб трябва да е нещо по специално а и да те светна че съм в отпуска до 4 Януари! за твое сведение

нещо се бъркаш.. ваканцията свършва на 3-ти

на сняг я настъпвам само на паркинги и такива места където няма движение за да си дрифтираме с приятели ... не съм казал че зимно време по улиците дето има трафик аз да не съм Джигит