Говорилня

-- ERROR, process aborted --
File C:\Program Files\xx\main.exe is an invalid excutable image

Защо така става като се опитвам да го пакна ?

ламер тъп!

Направо няма спирачка тоя човек.
Използва изрази, които веднага правят едно добро сведение колко тъп и ограничен е той.

• Like
Reactions: hamlet
Audi Quatro

мда... така като те гледам какъв голям разбирач си на тема коли .. даде ни пълна информация за автомобила.. кажи модел, куб.см. , година..

Начи сега... аз съм Таен АГЕНТ , Имам 3 Audi R8 (бяло , черно , червено) .
Всички лъжат че Windows е на Бил Гейц , всъщност е мой , това го измислихме да не ме притесняват репортерите и такива.....Имам приятели който са мафиоти , парите ми са с 1 и 7 нули отзад.

хахаха забрави да споменеш че си KR373N :D

с кретен си пишем чат пат и има понятие от коли. И това че е сняг защо трябва да си камикадзе за да даваш газ? И аз по квартала няма завой без да го взема на 1 страна ... даже е нормално и е супер добро чувството. А това че е с задна предавка като мен е още по добро!

• Like
Reactions: KR373N
М да .. вируса се показа и той колко разбира .. откога дееба моделите с Quattro са с задно предаване?

Audi A8 Quatro 330 коня 4.2 двигател... година 2006 Бензин доволен ли си сега отговорих ли ти на въпроса каква е колата?!?

М да .. вируса се показа и той колко разбира .. откога дееба моделите с Quattro са с задно предаване?

май незнаеш че Quatro е 4х4 кола!?!

е деба.. много си прос бе кретен такъв.. ние говорим за вируса, че каза тая глупост че quattro е със задно предаване .. ама не ти пак да се изцепиш не на място
как може човек който не излиза от форумите и цс-са да кара такава кола.. и да си я настъпва.. и пак да не излиза от форума.. или то тия по новите имат и wi-fi безплатен :D
а имам 1 въпрос.. как може да дадеш сума ти и пари за такава кола, а да ти свидят паричките за гумите.. ?

Last edited:
е деба.. много си прос бе кретен такъв.. ние говорим за вируса, че каза тая глупост че quattro е със задно предаване .. ама не ти пак да се изцепиш не на място
как може човек който не излиза от форумите и цс-са да кара такава кола.. и да си я настъпва.. и пак да не излиза от форума.. или то тия по новите имат и wi-fi безплатен :D
а имам 1 въпрос.. как може да дадеш сума ти и пари за такава кола, а да ти свидят паричките за гумите.. ?

е ти кво искаш да съм постояно в нея да ям да спя и да сера в колата ли ??

Нали ви казах че съм таен агент внимавайте..!

с бмв 318i 97г съм, не е много ново но се върти добре. Вече 1 път накосъм да се очистя

ако наистина си такъв за какъвто се представяш .. мениджър с нам каква си кола .. на 20 и кусур, виси по цял ден в форумите, играе кънтър страйк и правописа му е ужасен.. е правете си сами изводите.. какви са днешните мениджъри.. после що данъчните като ги погнат имат по еди колко си неплатени стотин хиляди данъци .. е гъзе имаш си живота..ама си бахти сдухания честно..

ае подяволите от колко време се карате :D няма ли стоп (think) :D

тоя иска да го кастрират просто си личи че много иска да го кастрират

да.. че да не ми станеш годеница с извънбрачно дете..