Говорилня

с бмв 318i 97г съм, не е много ново но се върти добре. Вече 1 път накосъм да се очистя

прав си но имат предимство BMW-та много лесно може да си изправиш моцуната на колата когато ти поднесе махаш си крачето от педала на газта и колата сама се изправа :) това е много добро но ако беше 4х4 щеше да е друго :) но това БМВ 318 Интерколер е много злобно и много яко само ми кажи че ти е и 2-вратка и си супер :)

е нищо семейна количка се пак стабилна кола браво :) жената доволна като я въртиш на 360 :D

Страх я е, винаги вика спри спри спри

хахааха много лошо момиче :) дай тя да кара да видиж как ще се зарадва но си приготви да сменяш скоросна кутия и някоя друга броня :D

Абе да ви кажа аз... Всички сте биячи миячи и още к'ви ли , шефове , мениджари ли к'ви сти ,аз да ви кажа знаеш ли как ме боли КУРА какъв си ,че и ще ми хаква компа ... Чакай малко е къв си ти бияч , хакер а-у .... Кретене ако те видя на живо ще се помъча да те натупам да ти кажа аз въпреки че съм малко по-малък от теб.. :)
Така че МЛЪКНИ!!

с момиче "шофьор" и дрифт ли ? тя пак двигателя като не е окотила :Д
дам него го забравих хаха но може и феродото да се наложи да сменя :D
LOL?

Last edited:
Абе да ви кажа аз... Всички сте биячи миячи и още к'ви ли , шефове , мениджари ли к'ви сти ,аз да ви кажа знаеш ли как ме боли КУРА какъв си ,че и ще ми хаква компа ... Чакай малко е къв си ти бияч , хакер а-у .... Кретене ако те видя на живо ще се помъча да те натупам да ти кажа аз въпреки че съм малко по-малък от теб.. :)
Така че МЛЪКНИ!!

момченце доста бих казъл че си малък аз съм сигурен че и първи клас децата те бият такаче се стегни

Аз и давах да кара но преди да навали сняг. Не е чак толкова зле, само където гасна 2-3 пъти при тръгване също и първото спиране за малко да целуна стъклото

Аз и давах да кара но преди да навали сняг. Не е чак толкова зле, само където гасна 2-3 пъти при тръгване също и първото спиране за малко да целуна стъклото

че гъзе.. твойта начи е бая зле бе :D:D аз съм на 15 и се спрявам по-добре на полигона ..

е идиот такъв ... сестра ми има книжка и ти гарантирам, че е по-добър шофьор от тебе

чрез хамачи му сървър мога ли да пусна ?

АААААААААААААААААААААААА ШИБАН СНЯГГГГГГГ ШИ ПУСНА ЯДРЕНА ГЛАВА В ОБЛАЦИТЕ НИЩО ЧЕ СПРЯ ДА ВАЛИИИИИИИИИИ TOTTTTAAAAAAAAAAAAAAAL NIGHTMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAREEEEEEEEEEE!

Ей Педро я се спри каде се намираш :D

Dark банирай го тоя кретен моляте....
Тоя е в няква пълна ДЕПРЕСИЯ... не знае къде се намира и как да излъже...
А да и моляте прочети какво пише под никът ми :)

Dark банирай го тоя кретен моляте....
Тоя е в няква пълна ДЕПРЕСИЯ... не знае къде се намира и как да излъже...
А да и моляте прочети какво пише под никът ми :)

Mu-Platinum Owner e? :D