PLMN
New Member
- Reaction score
- 134
plmn желанието ти за сняг се сбъдна
да аз някъв такъв караме час и гледам как вали като изведро :Д пак ся колко натрупа дано и цяла нощ да вали
plmn желанието ти за сняг се сбъдна
кое ти излиза безплатно.. просто можеш да караш като нормален човек и 4 летни - 4 зимни ще ти стигат.. относно безплатното ..Ъ? може би по-големия разход ти е далаверата?
ами като пораснеш и почнеш да разбираш нещата от живота можеби поне се надявам да разбереш за какво ти говора аз сега няма да си права труда да ти убеснявам неща който дори не са ти по силите да ги разбереш
айде обяснявай да те видим... поне от коли си имам хабер..ами като пораснеш и почнеш да разбираш нещата от живота можеби поне се надявам да разбереш за какво ти говора аз сега няма да си права труда да ти убеснявам неща който дори не са ти по силите да ги разбереш
айде обяснявай да те видим... поне от коли си имам хабер..
и как реши,че не ти излеждам като такъв който разбира като дееба даже не сме зе виждали бе коч задръстен.. ? кое ти излиза безплатно.. това че колата гори повече или понеже нема парички за зимни гуми и я зазимяваш? и като те гледам какъв си "ентелегентен" неможеш дори да обясниш нещо за което спориш..неми изглеждаш да имаш понятие от коли а ако си мислиш че разбираш по добре се отказвай докато все още не си се изложил публично... моляти се забрави да се занимаваш с Автомобили