Говорилня

дарко имаш ли друг линк за СЯЛ сървъра ,че този ми заяецва ма 95% нз схто така

дано тая вече вали сняг ,че много бързо изчезна :D

crazyboy от кой квартал си и кое даскало :д

Има ли някой да разсмее положението ;)

Мангал и негар скачат от 15-стия етаж . Кой ще падне първи ?

Две пиленца седели на един клон над една река и си въртели един масур
по едно време се показаледин крокодил скочил и изял едното пиленце другото което пушело масура в момента не разбрало какво станало и се обърнал да подаде масура и казал хехехехе хаха хехе ахах ехехе ееее братле аз нема да пуша повече.

(rofl)(rofl)(rofl)

Двама борци излезли да се разходят и единия казал на другия еее братле гледай каква природа , другия казал каква природа бе от тия дървета нищо не мога да видя.

(rofl)(rofl)(rofl)

Две пиленца седели на един клон над една река и си въртели един масур
по едно време се показаледин крокодил скочил и изял едното пиленце другото което пушело масура в момента не разбрало какво станало и се обърнал да подаде масура и казал хехехехе хаха хехе ахах ехехе ееее братле аз нема да пуша повече.

(rofl)(rofl)(rofl)

Двама борци излезли да се разходят и единия казал на другия еее братле гледай каква природа , другия казал каква природа бе от тия дървета нищо не мога да видя.

(rofl)(rofl)(rofl)
aaaa добре тфа с масура ме разби :D

Малкият Иванчо дочул шум от спалнята на родителите си.Отворил вратата и що да види- майката яхнала бащата и се друса върху него.Смутена майката казала:
-Нали знаеш Иванчо, баща ти има голямо шкембе и аз се опитвам да му го спадна.
-Не се мъчи-казал Иванчо-Съседката му го надува всяка сутрин.

аз обичам сняг да има по пътя така неми се налага да сменям много често гуми :D излиза ми безплатно защото не си хаба гумите :D :D :D

аз обичам сняг да има по пътя така неми се налага да сменям много често гуми :D излиза ми безплатно защото не си хаба гумите :D :D :D

Kretene дай скайп или нещo MSN да се разберем веднъж за винаги щото ми писна само да се караме..

Kretene дай скайп или нещo MSN да се разберем веднъж за винаги щото ми писна само да се караме..

няма да си дам нито скайп нито нищо аз не се карам с никой... колкото до това дето се караме аз вече не обръщам внимание на коментарите ти за мен такаче няма страшно

Okay ;o
Ако искаш всичко да бъде наред,убий го сам !

Last edited:
Felix ако има нещо проблем със снимката само казваш и я махам :)

кое ти излиза безплатно.. просто можеш да караш като нормален човек и 4 летни - 4 зимни ще ти стигат.. относно безплатното ..Ъ? може би по-големия разход ти е далаверата?