- Reaction score
- 159
XTYLING моляте, спри да се излагаш! Нека сървърчето ти да вари, печели пари ама стига си писал глупости!!!
Аре късмет от мене![]()
Да спомена че пари не вадя
XTYLING моляте, спри да се излагаш! Нека сървърчето ти да вари, печели пари ама стига си писал глупости!!!
Аре късмет от мене![]()
ollydbg > отваряш хака > сменяш 1 byte > влизаш с хака? > (nqh)Code:От днес ЕкстайлингМу може да се похвали че от всички сървъри в БГ на тая версия само ТОЗИ СЪРВЪР има защита на 100 % от абсолютно всички хакове!
Стига му отваря очите бе ...![]()
Аве екстайлинг ти некъф мангал ли си е?
пич аз ако съм мангал ти трябва да си ебахти ии нямам описание кфо ...![]()
![]()
Ето до какво води бедния речник и скапаната ни образователна система![]()
Той е супер неграмотен мангалите в нашият град са по-образовани от него ^^
пич аз ако съм мангал ти трябва да си ебахти ии нямам описание кфо ...![]()
![]()
Той е супер неграмотен мангалите в нашият град са по-образовани от него ^^
Не можеш да смяташ до толкова колкото аз вземам...твоя умен речник до кво те доведе ? до няква мизерна работа кадето сигурно зимаш макс 500 600 лева... xaxaxaxaxaxa
Не можеш да смяташ до толкова колкото аз вземам...нали си наясно че с тия цифри които си представяш няма как да се случи примерно да карам premium brand марка
буахахаха нали не си помисли че може да ме засегнеш
![]()
Буахахахахаха е тука вече тотално се овъртя в лайнаметни едно око до залата до вас какво има бе дебил
дали не мога да си позволя модерната PVC дограма
че дори ще ми излезе точно 70% за REHAU под цената която ти си плащал евентуално за пиклив profilink или aluplast буахахахха пълен смях си
вземам точно 1200 на месец +
кочината която в момента търкалям нали не си помисли да я сравняваш с нещото което ти нямаш ?
![]()