Нащо племе поне учи до 12 клас а не като вас дъртаци до 8 клас и вече сте много умниДаже на Root маи му трябва да поучи още малко за студент ама от старите студенти и след това да пише тука кой кви грешки има, не че той е безгрешен просто е по тъп от нащо племе
![]()
![]()
![]()
Нащо племе поне учи до 12 клас а не като вас дъртаци до 8 клас и вече сте много умниДаже на Root маи му трябва да поучи още малко за студент ама от старите студенти и след това да пише тука кой кви грешки има, не че той е безгрешен просто е по тъп от нащо племе
![]()
![]()
![]()
xaxa луд ли си тай вика господина по физика Г-н ГРЕШКОВ...!ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БЪЛГАРИЙО, БЪЛГАРИЙО ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА........
Дебила който днес се направи че не ме виждасамо да го открехна че съм учил по случайност
ей така до 12-ти клас че дори и студент бях ... нещо което само ще си представяш на картинка в твоя мижав живот
![]()
coldЕми не съм те видял защото не ми трябва да те виждам, а пък на мен едва тепърва ми предстой да карам 12 клас и да стана студен и поне ще науча нещо от това че ще бъда студент а не като тебе селски![]()
![]()
![]()
![]()
Еми не съм те видял защото не ми трябва да те виждам, а пък на мен едва тепърва ми предстой да карам 12 клас и да стана студен и поне ще науча нещо от това че ще бъда студент а не като тебе селски![]()
![]()
![]()
![]()
Това трябва да се види но няма да го доживееме. Пълен смях си от където и да го погледнеш и не ти стиска да ми лаеш тия тъпни в очите на които само средно статистическите чикиджиичета от твоя калибър се радват...
Перхидролен, да те светна за N-ти път че където и когато е трябвало са ме оценили а твоето мнение е точно толкова меродавно за мен колкото последното ти анално премеждие за теб. А теб къде те оцениха я ме светни ... буахахахахахаха чакам поредната доза смях... пъпчивия дръзнал да ме оценяваи то въз основа на какво би ли споделил ?
![]()
Ти си минал по тоя калибър, даже още се даржиш във него, а е верно че няма да го доживееш да го видиш този хубав момент![]()
Мен защо трябва да ме оценяват ? аз сам мога да се оценя защо трябва да чакам някой да ме оценява като теб а и сигорно са те оценили някакви нещасници мизерни кфо се замислям и кфо се смееш така селската![]()
Защо пък точно от там си мислиш че съм да не си ходил там да те оценяваткато гледам колко си грамотен, се чудя от кое село си, може би копривщица?:
Защо пък точно от там си мислиш че съм да не си ходил там да те оценяват![]()
Не е важно първите 4 години важното е сега а пък за кво да се изявявам като дебил като ти вече се изяви... видехме че нищо незнаеш и само те оценяват някви такива дебили като теб!Стига лаял, видяхме те че си прахосал пъртивте 4 години (от 1-ви до 4-ти клас) от образованието си и нее нужно тотално да се изявяваш какъв си дебил !!! Погледни себе си и тогава гледай другите ... аман от неосъзнали се кретени !!!