Нащо племе поне учи до 12 клас а не като вас дъртаци до 8 клас и вече сте много умни Даже на Root маи му трябва да поучи още малко за студент ама от старите студенти и след това да пише тука кой кви грешки има, не че той е безгрешен просто е по тъп от нащо племе
Нащо племе поне учи до 12 клас а не като вас дъртаци до 8 клас и вече сте много умни Даже на Root маи му трябва да поучи още малко за студент ама от старите студенти и след това да пише тука кой кви грешки има, не че той е безгрешен просто е по тъп от нащо племе
xaxa луд ли си тай вика господина по физика Г-н ГРЕШКОВ...!ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БЪЛГАРИЙО, БЪЛГАРИЙО ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА........
Дебила който днес се направи че не ме вижда само да го открехна че съм учил по случайност ей така до 12-ти клас че дори и студент бях ... нещо което само ще си представяш на картинка в твоя мижав живот
cold :Еми не съм те видял защото не ми трябва да те виждам, а пък на мен едва тепърва ми предстой да карам 12 клас и да стана студен и поне ще науча нещо от това че ще бъда студент а не като тебе селски
Еми не съм те видял защото не ми трябва да те виждам, а пък на мен едва тепърва ми предстой да карам 12 клас и да стана студен и поне ще науча нещо от това че ще бъда студент а не като тебе селски
Това трябва да се види но няма да го доживееме. Пълен смях си от където и да го погледнеш и не ти стиска да ми лаеш тия тъпни в очите на които само средно статистическите чикиджиичета от твоя калибър се радват...
Перхидролен, да те светна за N-ти път че където и когато е трябвало са ме оценили а твоето мнение е точно толкова меродавно за мен колкото последното ти анално премеждие за теб. А теб къде те оцениха я ме светни ... буахахахахахаха чакам поредната доза смях... пъпчивия дръзнал да ме оценява и то въз основа на какво би ли споделил ?
Ти си минал по тоя калибър, даже още се даржиш във него, а е верно че няма да го доживееш да го видиш този хубав момент
Мен защо трябва да ме оценяват ? аз сам мога да се оценя защо трябва да чакам някой да ме оценява като теб а и сигорно са те оценили някакви нещасници мизерни кфо се замислям и кфо се смееш така селската
Защо пък точно от там си мислиш че съм да не си ходил там да те оценяваткато гледам колко си грамотен, се чудя от кое село си, може би копривщица? :
Защо пък точно от там си мислиш че съм да не си ходил там да те оценяват
Не е важно първите 4 години важното е сега а пък за кво да се изявявам като дебил като ти вече се изяви... видехме че нищо незнаеш и само те оценяват някви такива дебили като теб!Стига лаял, видяхме те че си прахосал пъртивте 4 години (от 1-ви до 4-ти клас) от образованието си и нее нужно тотално да се изявяваш какъв си дебил !!! Погледни себе си и тогава гледай другите ... аман от неосъзнали се кретени !!!