- Reaction score
- 159
Я ме освети какво не знам
нищо не знаеш щом знаеш да те оценяват само дебили
Я ме освети какво не знам
Абе ти малоумен ли си или ти липсва живота в едностайната кутийката която скоро напусна
Важното е че аз напуснах аз не се задържам много на места като теб
Еми не се едно на теб да ти е тъпо при бабати, просто се оправям сам и не чакам някой да ме оценява като тебЯ бързо да ни въведеш в дебрите неведоми защо се изнесе тъпо ли ти стана при баба ти
Еми не се едно на теб да ти е тъпо при бабати, просто се оправям сам и не чакам някой да ме оценява като теб
само не забравяй от къде си тръгнал, за да не се върнеш там
Нали знаеш че това няма как да стане ?
много случки са ми се случвали но както казваш отгоре всичко се вижда и всичко се връща зависници....хахахахах...мислиш ли? такива като теб тоя отгоре ги наказва. Ще ти се случи някоя случка която ще ти напомня цял живот какъв си бил и какъв си станал и тогава пак ще си говориме ^_^
Тоя пак си помисли че някой му завижда ЗА КАКВО ти завиждат толкова ? За съжаление си а не за завист ... смешка
да ли е такаОт днес ЕкстайлингМу може да се похвали че от всички сървъри в БГ на тая версия само ТОЗИ СЪРВЪР има защита на 100 % от абсолютно всички хакове!
Та да си дойдем на темата: Който пусне някакъв вид хак ще бъде блокиран без причина! (Блока включва Героя и IP-то на потребителя) + всички герой ако има такива на дадения потребител. За това искам да кажа да не провате никакви хакове да няма блокирани! Днес съм блокирал около десетина герой някой от тях който са 40 реса! Та нека ви е ясно да си знаете.
Приятна игра в ЕкстайлингМу!