- Reaction score
- 159
Действай хахахаха
Рут ти действай да видим кфо могат способностите ти ?
Действай хахахаха
От днес ЕкстайлингМу може да се похвали че от всички сървъри в БГ на тая версия само ТОЗИ СЪРВЪР има защита на 100 % от абсолютно всички хакове!
Та да си дойдем на темата: Който пусне някакъв вид хак ще бъде блокиран без причина! (Блока включва Героя и IP-то на потребителя) + всички герой ако има такива на дадения потребител. За това искам да кажа да не провате никакви хакове да няма блокирани! Днес съм блокирал около десетина герой някой от тях който са 40 реса! Та нека ви е ясно да си знаете.
Приятна игра в ЕкстайлингМу!
Рут ти действай да видим кфо могат способностите ти ?
човека се мисли за непробиваем...в грешка си...не познаваш българите..
Не му се отдава. Келешче знаеш какви лайна мога да ти изсипя не си насилвай късмета ...
какво те кара да мислиш така грешно ? Човек да не ти обърне малко внимание... да не си ти най-важния ?Но ти винаги си ги харесвал въпреки че те е срам да си признаеш
че нали това бледо копие ми го хвалеше още преди година че е непробиваемо буахахахахха (преди да понечиш да ме засегнеш че видиш ли аз нищо не съм направил "знаеш за кое" ще те открехна лекинко и тактично че съм нямал интерес)От днес ЕкстайлингМу може да се похвали че от всички сървъри в БГ на тая версия само ТОЗИ СЪРВЪР има защита на 100 % от абсолютно всички хакове!
обикновенно си идваме на думата но щом дебила от Стамболийски казва на темата така да еТа да си дойдем на темата:
така де то дефакто причина няма но ако е някой вид ХАК (това може би е от модните хапове които консумира) тогава ще е без причина ... толкова смях в половин изречение скоро не беше сътворяванКойто пусне някакъв вид хак ще бъде блокиран без причина!
да нямаш предвид блока и в частност апартамента на баба ти по адресна регистрация + всичката и покъщнина...(Блока включва Героя и IP-то на потребителя) + всички герой ако има такива на дадения потребител.
и да не ПРОВАТЕ само ей че ще се озовете при БЛОКА и модните ХАК-повеЗа това искам да кажа да не провате никакви хакове да няма блокирани!
искаш да направиш наказателна акцияДнес съм блокирал около десетина герой някой от тях който са 40 реса! Та нека ви е ясно да си знаете.
хахахаха приятна игра от недоразумението на един дебилПриятна игра в ЕкстайлингМу!
е бива ли да си толкова малоумен (или както казваш ти малуумен) че не разбираш предния ми пост ? ясно е че си абсолютен дебил но в случая дори надмина себе си и то на прима виста
че нали това бледо копие ми го хвалеше още преди година че е непробиваемо буахахахахха (преди да понечиш да ме засегнеш че видиш ли аз нищо не съм направил "знаеш за кое" ще те открехна лекинко и тактично че съм нямал интерес)
обикновенно си идваме на думата но щом дебила от Стамболийски казва на темата така да е
така де то дефакто причина няма но ако е някой вид ХАК (това може би е от модните хапове които консумира) тогава ще е без причина ... толкова смях в половин изречение скоро не беше сътворяван
да нямаш предвид блока и в частност апартамента на баба ти по адресна регистрация + всичката и покъщнина...
и да не ПРОВАТЕ само ей че ще се озовете при БЛОКА и модните ХАК-пове
искаш да направиш наказателна акция
хахахаха приятна игра от недоразумението на един дебил
е бива ли да си толкова малоумен (или както казваш ти малуумен) че не разбираш предния ми пост ? ясно е че си абсолютен дебил но в случая дори надмина себе си и то на прима виста
че нали това бледо копие ми го хвалеше още преди година че е непробиваемо буахахахахха (преди да понечиш да ме засегнеш че видиш ли аз нищо не съм направил "знаеш за кое" ще те открехна лекинко и тактично че съм нямал интерес)
обикновенно си идваме на думата но щом дебила от Стамболийски казва на темата така да е
така де то дефакто причина няма но ако е някой вид ХАК (това може би е от модните хапове които консумира) тогава ще е без причина ... толкова смях в половин изречение скоро не беше сътворяван
да нямаш предвид блока и в частност апартамента на баба ти по адресна регистрация + всичката и покъщнина...
и да не ПРОВАТЕ само ей че ще се озовете при БЛОКА и модните ХАК-пове
искаш да направиш наказателна акция
хахахаха приятна игра от недоразумението на един дебил