[Poll] Изглупява ли Българското поколение?

Изглупяваме ли?

  • Да

    Votes: 39 72.2%
  • Не

    Votes: 15 27.8%

  • Total voters
    54
1-во дали децата са глезени или не няма значение..Има много деца които са "раюглезени" , но пак много учат..в моя клас има 4 такива и са най-умните така че...

В моя клас 4-рима от 6-те отличника са разглезени!Ебават се с госпожите и другите нон стоп но с мен неса оцелили особенно едно от момчетата което се опита и получи :crash:
 
Много простаци се събраха които се правят на Donal Trump пред компютрите им но като излезнат са като квартален продавач,според мен компютрите водят само до западане смисъл такъв че ние се учим на нови неща от тук но ставаме некадърни в други сфери като: лозарство и е такива защото ще доиде време всички ще са на компите и няма да има нито кои да се грижи за нивите нито за оформлението на държавата!

Да но ако са осъвършенстват в нещо за кво им е др..
 
Да но ако са осъвършенстват в нещо за кво им е др..
Както казах всички се насочват в тази деиност и помисли си защо цените на всичко скачат-защото продуктите намаляват ,замисли се какво ще стане когато сички се зарибят по компи и няма кои да обработва продуктите и другите работи-ще измрем от глад!А и както се казва не се знае дали ще стигнем до там всяка една секунда си отива по един човешки живот!
 
както и се разждат нови ...
 
мисля,че поколението затъпява !
 
Вие мислете кфот искате аз сам на другото мнение :)
 
И на какво мнение си? Ха-ха-ха! като чета коментарите на няколко "умни" хора който няма да споменавам ми става супер смешно...
 
Ще си говорим след 10 години :) и ша видим кой е бил прав ;]
 
Gasolincho :D aз рекордчето ми е 56 часа пред компа е :D п1к с1м само на 13 :D:D:D и туй колко са т1пи б1лгарите не ме интересува ,аз си иам Приятели дет са си умни ,понекога малко ма нервят.Пък аз не съм Българин та и за тоа мога да иам малко правописни и пунктациони грешки !!!
 
Аз зная :1: България е създадена през 681 година (с.х) от Хан Аспарух
Да верно е повечето сме доста глупави :D и съм съгласен с Gasolincho че би трябвало да пишем по често на Български :)

Хахаха България е създадена през 632, но е приета като държава през 681 поне в учебниците така пише .. :think:
 
Ще си говорим след 10 години :) и ша видим кой е бил прав ;]
след 10 години :О нали знаеш за 2012 :]:)::sun:::cool:: :D (rofl)
5shocking.gif
3dblob5.gif
5flowerface.gif
5shocking.gif
5wow.gif
blob8.gif
kermit.gif
naka.gif
sleepy2.gif
 
Last edited:
оф пеца пак с щуртиите ти :d:d:d:d:d:d:d:d:d
 
разбира се,ама това е истина ;0
happy6.gif
hat1.gif
hat16.gif
gamesa.gif
female.gif
glasses6.gif
 
Абе мен как ще умрем 2012г. ? Ти добре ли си ? То пишеше и за 2000 ама к'во стана-нищо.

А за темата мисля,че комповете са само за почивка(след даскало или след работа) пък и можем да научим нещо ако не играем тъпи игрички :devil:
 
Й според мене затъпява българското поколение. Рядко се среща "Хайде да излезнем ? Ми сега чета книга" сега е така "хайде да излезнем ? Не сега цикля уоу"Преди прекарвахме скучните си безсънни нощи в чете не на книги сега децата прекарват цялото си време в играене на игрички ::^: И няма никакво образование според мене на това се дължи ! Моето детцтво мина на границата м/у 1 и 2 ако мога да кажа мина (или продължава) !
 
Лешо според мене за компютъра не си много прав, защотото не всички хора/деца използват компютъра за забавления. Аз например, и съм сигурен, че много от вас като мене го използвате заобразувание естествено в различни насоки. Някои в насока Програмиране, други за нещо други. Компютъра наистина вреди много, но като се погледне и от другата страна може и много да помага... Но тука вече затова ще се навлезе в друга тема която е дълга и може много да се спори по нея заради това, че хората не са с една и съща гледна точка а всеки си има собствено мнение :;):
 
  • Like
Reactions: BG Patriot
да и ти си много прав! и аз наблягам на програмиране и тем подобни но в никакъв случай то не е свързано с Му макари и да искам да разбирам от него :П
 
Й според мене затъпява българското поколение. Рядко се среща "Хайде да излезнем ? Ми сега чета книга" сега е така "хайде да излезнем ? Не сега цикля уоу"

Мен някой като ме викне, дори и да играя на нещо, веднага излизам.
Приятелите над всичко!
 
ми да така ! Аз не говора конкретно за някой :) Но ето ти 1 пример вчера викам на 1 приятел голям пич ма нещо му става напоследък и играе само диабло и телефона дори не дига ... луда работа не е някой мълчоган 17 години е и според мене не е нормално човек вече малко или мн зрял да не излиза а да седи и да играе диабло ... !Ако са някои хлапаци на 13 да не излезе..
 
Според Мен...

От 1991 г. насам поколенията са все по-по-най ТЪПИ
Знаят само цинизми секс и Пиене по Градинките нема такава изродщина, оня ден бях канен на 1 съседче на РД прави 19г...
Та нз кой пита: Какво е Кръвен Данък ????
и от 25, 16-19 годишна челяд само 5 знаеха отговора ......

А що се отнася до Английския, ми става въпрос за Фаилове и работи които са изцяло на Английски и ако ти мен неможеш да разбереш какво говоря значи каде си тръгнал сървъри да ми дигаш....

sorka 4e pi6a na latineca no imam pri4ina...
ta... mersi za komplimenta az sum 91 :D
otnosno tiq ot 92 daje po skoro 93 natam smqtam 4e sa maloumni... ti im govori6 to te gleda i pak te pita kvo to si znae :D ma 91 sa si stabolarki :p :D