[Release] MuWeb 0.8 Secured

Не работи линка...

Този уеб вече навсякъде го слагат, имам предвид темплейта, пък и както си го качил този сайт открих поне аз 5 дупки(ДарксТийм сигурно ще открият 10), както и да е хубаво е сглобен, мен лично ме кефи, всички модули от девилму ги има :), както и за дупенето, както и смс ранкингите, както и уебшопа с сял кодовете :). Браво (y)

Денка мразя такива отрепки като теб, които нямат какво да правят и подкопават работата на другите!

Always put screen it is easier for us ;] :p

Always put screen it is easier for us ;] :p

Какъв скрийн искаш, като ти е казал devilmu.org, това е сайт Влез в него и виж за какво става на въпрос :yes:
eng: Join in http://devilmu.org/ and u will see :D

Този уеб вече навсякъде го слагат, имам предвид темплейта, пък и както си го качил този сайт открих поне аз 5 дупки(ДарксТийм сигурно ще открият 10), както и да е хубаво е сглобен, мен лично ме кефи, всички модули от девилму ги има :), както и за дупенето, както и смс ранкингите, както и уебшопа с сял кодовете :). Браво (y)

Ще споделиш ли с нас SQL за дупе модула :wasntme:

giggless извинявай, че толкова късно се обръщам към теб, не бях поглеждал темата! След малко ще напрая Тема в Релеасес за дупе модула!

Пфф тоя сайт аз когато го имах беше преди 2 3 месеца :d

Денка ти май си малумен а? стига си пускъл ъпсурдни рилийзи, този темплейт е забранен и ти го знаеш и продължаваш да правиш глупости. Надявамсе скоро да ядеш бан по ип

То и + тфа тоя линк не работи... :]

EDIT:
Денка ти май си малумен а? стига си пускъл ъпсурдни рилийзи, този темплейт е забранен и ти го знаеш и продължаваш да правиш глупости. Надявамсе скоро да ядеш бан по ип

то първo беше рлиизнат от Life

еми и тази тема е копирал както и на даркмастър темата за файловете 97d+99

Линка не работи ? :) Направи нещо по въпроса че ми трябват някои модули :)

i think any muweb 0.8 its not secure.. cuz any web i use everybody can hacked..