eXSdlO
New Member
- Reaction score
- 50
виж по отгоре кво съм писал ...Щом си сигурен ,че не е от там защо питаш ?!
виж по отгоре кво съм писал ...Щом си сигурен ,че не е от там защо питаш ?!
Пробвай някой на BoR Team .
някои да земи да управи да не фреиизват тея фаилове... че на някои хора вече им писна на дарк не му пука с една дума го марзи да управи проблема...
и дано някои да управи фреииза ...
Не знам защо и фреезват, аз си ги истеглих сложих си ги нищо не съм променял освен шоповете и монстерите и още нито фреезнало нито крашнало за мен файловете са супер не знам защо на тебе ти е така и на другите.
тои дарка ще може го управи ама като го гледам го марзи ...
А според мене ти си свикнал абсолютно всичко да ти идва на готово, някой да ти влезе в PC-то и да ти го оправи. Защо несе замислиш дали пък проблема не е някаде в тебе, след като повече от 2ма (включително и аз) твърдят че са ги подкарали без прболеми и нито са фриизнали нито крашнали...тои дарка ще може го управи ама като го гледам го марзи ...
А според мене ти си свикнал абсолютно всичко да ти идва на готово, някой да ти влезе в PC-то и да ти го оправи. Защо несе замислиш дали пък проблема не е някаде в тебе, след като повече от 2ма (включително и аз) твърдят че са ги подкарали без прболеми и нито са фриизнали нито крашнали...
Я кажете, сега как да направя auto restart на Connect Server, JoinServer и GameServer, като без да disconnec-тва играчите да рефрешва ? защотото иначе и 3 те фрийзват ...
Welcome To SuperaMu Server 98/R
Exp:1000x
Drop: 90%
Monster Hp: 100%
сайта няма мд5, мисля че или пък файловете са без мд5 а сайта ти е с
Сайта ми е Xtyling, не разбирам, но съм 100% сигурен че нямам MD5 mode в сайта, защото регистрации всичко си правя, но като вляза ми пише " No change info "