Ае стига сте спорили. (nqh)
Аз съм най-добрия. (xqx)
Fury,Skaarj са наи добрите ! Поне които знам
..и нека позная, да има webshop и сървъра да е твой?
Абе кво обурнахте тая тема на NikeR-ГОВНОТО е говно е да самохвалко е да нема да си фане гадже да Ма кво да се прави...Пу да не направя тема Абе Дарко според мен един човек в този форум трябва да си замине ... ти кво ша кажеш сяка тема се псува NikeR .... с право.За секи спор е виновен той щот да се изхвали с EvilFreak се здърпа с Damian се здърпа с Ext се здърпа с Backo се здърпа с теб се беше здърпал сега и sNg ?
Усещам, че на някой хора ще им писне и можеби ще ходят некаде другаде ... Кво е тва малко ред !
Колко лесно е да кажеш: "NikeR Е виновен за всичко" е това е. И теб кво ти влиза в работата той какъв е с кой се е здърпал.
Най-добрите играчи не играят от години. Това са играчите от "WarZone, GG-BIT и чак не ми се казва 3-тия сървър, че е на един ***** но това е BattleZone"
Тези които са били в старите сървъри 97-ците, са най-добрите.
Дори за хората които са играли повече по тия сървъри със сигурност знаят този пич с никове -> "kidrol, kiborg и SamsunG" също така и този пич Tulkas.
И още доста добри играчи, които са си останли легенди и винаги са били по топовете на сървърите, независимо дали е хард, нормал или фън.
Не знам този Mephisto от форума дали е същия като онзи от WarZone от преди повече от 4 години, но той също е легенда.
Тези така наречени легенди ще са добри в всяка една версия, но не и тези които са тръгнали от фъновете S4 и тнт.
Ще се опитам да издиря имената на легендите от най-известните сървъри в България и ще ги постна тук. А само тези които играят му повече от 4г. насам ще могат да кажат дали е така.
Xhaxyh Целта е да се проверят уменята и ловкостта на играча - combo!
Най-добрите играчи не играят от години. Това са играчите от "WarZone, GG-BIT и чак не ми се казва 3-тия сървър, че е на един ***** но това е BattleZone"
Тези които са били в старите сървъри 97-ците, са най-добрите.
Дори за хората които са играли повече по тия сървъри със сигурност знаят този пич с никове -> "kidrol, kiborg и SamsunG" също така и този пич Tulkas.
И още доста добри играчи, които са си останли легенди и винаги са били по топовете на сървърите, независимо дали е хард, нормал или фън.
Не знам този Mephisto от форума дали е същия като онзи от WarZone от преди повече от 4 години, но той също е легенда.
Тези така наречени легенди ще са добри в всяка една версия, но не и тези които са тръгнали от фъновете S4 и тнт.
Ще се опитам да издиря имената на легендите от най-известните сървъри в България и ще ги постна тук. А само тези които играят му повече от 4г. насам ще могат да кажат дали е така.