Естествено, че твоят няма да го спрат... Нали ще има 2-ма онлайн
Мисълта ми беше, че ако искат могат да спрат много сървъри.
А замислял ли си се ако няма други сървъри освен глобалният, дали няма да печелят 10 пъти повече ? Има хора, които са зависими от играта и няма да издържат...
П.С. Ударихме го малко на офф, ама темата е интересна, такаче се надявам да няма проблеми
Escape-че намери си с друг да се ебаваш!!(finger)
не братле те са богове с тях не можеш да приказваш ! (finger) и никой не може да ми спре сървъра освен хакери и мизерния ескейп никой няма да спре щото има 40-50 он
естествено, че твоят няма да го спрат... нали ще има 2-ма онлайн
мисълта ми беше, че ако искат могат да спрат много сървъри.
а замислял ли си се ако няма други сървъри освен глобалният, дали няма да печелят 10 пъти повече ? има хора, които са зависими от играта и няма да издържат...
п.с. ударихме го малко на офф, ама темата е интересна, такаче се надявам да няма проблеми
сайта не могат да ти го спрат освен ако дизайнера има лиценз и някой му го открадне.
сървъра защо да не ти го спрат? теглил си някакви файлове от някакъв форум. за сървър файлове не можеш да вземеш никакъв лиценз освен ако те не предоставят сървър файловете.
идеят ми е такава ,че винаги може да направя така,че да немогат да ми спрът сървъра ,ако не искат да имат проблеми със закона. в момента , в който имаш лиценз в/у сайта си ,ти можеш да сложиш каквото си искаш правило.не мога да ти схвана идеята. какви команди?
имаш предвид, че ако решиш ще си имаш сървър ако те решат да се помъчат да го спрат?
escape-че намери си с друг да се ебаваш!!(finger)
не братле те са богове с тях не можеш да приказваш ! и никой не може да ми спре сървъра освен хакери и мизерния ескейп никой няма да спре щото има 40-50 он