- Reaction score
- 259
Значи реших да се допитам до всички вас знам че мина доста време от миналата 2009-та година и спорихме с един приятел кой филм заслужава,трябва и не трябва да бъде класиран и Бъда филм на годината.
Моля всеки да пусне собственият си филм който мисли че трябва да е и да обясни защо.(Хем така ще си кажем някои др филм за гледане
Според мен филм на годината трябва да е Аватар защо?
Защото според мен до сега никога не е правен подобен филм с подобни фигури и деиствия.Изобщо емоцията и новият живот на новата планета е просто страхотен незнам думите с който да опиша че филма е страхотен и го препоръчвам на всички да го гледат.
Ваш ред е да изказвате мнения. Можете също така и да предложите някои друг филм да гледаме от мен предложения:
Ninja Assassin / Нинджа убиец (2009)
Whip It/Разбии ги.
Forever Strong после засега се сещам само за тези но ще останете доволни от тях
Моля всеки да пусне собственият си филм който мисли че трябва да е и да обясни защо.(Хем така ще си кажем някои др филм за гледане
Според мен филм на годината трябва да е Аватар защо?
Защото според мен до сега никога не е правен подобен филм с подобни фигури и деиствия.Изобщо емоцията и новият живот на новата планета е просто страхотен незнам думите с който да опиша че филма е страхотен и го препоръчвам на всички да го гледат.
Ваш ред е да изказвате мнения. Можете също така и да предложите някои друг филм да гледаме от мен предложения:
Ninja Assassin / Нинджа убиец (2009)
Whip It/Разбии ги.
Forever Strong после засега се сещам само за тези но ще останете доволни от тях