В грешка си. Не ми се иска да споменавам darksteam от къде взема материалите си.
+ това аз като се отнасях с респект към него той си беше същата путка. Как да се отнасям с човек който прави сайт на някаква тематика и си премълчава неща за които само той може да помогне?
P.S. от мойте напатки явно има ефект, напоследък на доста хора hook-на някое друго dll...
Виж първо себе си...
Не ти се иска?
Не намери точното място, за което да се закачиш.
В този форум съм от както беше създаден само за AidaMu и не си намерил точният човек, с който можеш да коментираш подобна тема.
Този форум стана известен с релийсването на няколко уеба, които не можеха да се намерят другаде.
Другото.
DarkMaster и правене на сайт? Оу, май, ГАД.
A, и още нещо.
Аз не греша.
едит: виждам, че си изръсил още доза смях.
BattleZone Web-а ,който всъщност не е BattleZone, нямаше да го намериш никъде, защото никой нямаше да се захване да го копира. Не ,че никой не може, но никой не можеше да го защити по начина, по който го направиха Damian, ReaL, Backo и компания.
Сега ме караш да засягам и други теми, но ще си замълча и ще те оставя да помислиш над това, което написах и като голям човек да спреш да говориш глупости.
едит: Не можах да се сдържа.
Още нещо искам да кажа, макар и да не се хареса на някой.
В една тема @Gasolincho беше казал нещо много вярно.
Смея да твърдя, че 80% от българските сървъри нямаше да съществуват ако DarksTeam ги нямаше.
Не.. не, защото няма от къде да се намерят ЧИТАВИ, подчертавам ЧИТАВИ файлове и сайт ,но нямаше къде да има да ги обгрижват ,както тук правят повечето девелопъри.
Защо написах по -горе написах ЧИТАВИ.
Смея да твърдя , че освен в DarksTeam няма друг форум ,в който да има Mu Sites , които да не се вписват в определението БОЗА.
Не случайно написах 80%. Множко ли ти се струва?
Само като започнем с това ,че без DarksTeam нямаше да има ,ни Емералд, ни Инфините..