m0v3r
New Member
- Reaction score
- 2
Линкът ти е добавен към цензорираните/забранените линкове.
Благодаря.
Линкът ти е добавен към цензорираните/забранените линкове.
Това за "Сайта и сървъра са създадени от *m0v3r*" го смених преди 1 час. Беше "Special thanks to DarskTeam" ама админа на този форум леко ме издразни и го махнах. Ааа сега какво и ти ли ще си преписваш заслуги за модула за излизане от гуилд? Вярно направи ми 1-2 модула, но този за гилда не е твоя, а на RaFa!
Чесно казано дори незнаех за този сървър. Пък и го няма в google. Като им гледам създадените акаунти по-вероятно е те да са копирали от мене.
Добре щом ТИ казваш, копирал съм от тия. Няма да споря. Те дори домейн нямат.
Първо, правиш ли разлика между карате и джудо? Второ от къде знаеш колко килограма съм и въобще на колко години съм? Много ви знае устата по тази тема ама сте в грешка нещо. Трето модула не си го писал ти, не си преписвай заслуги. Модула го написа Rafa по моя заявка ясно ли ти е или трябва да ти го разясня по-добре? Четвърто, дори не си спомням да съм те банвал... Явно си попаднал в логовете, а аз ги проверявам и банвам ip-тата.
А между другото с това, че не мога да си оправя сайта доста ме разсмя. Няма да се научите първо да гледате себе си, после другите...
И последно само да те попитам... Къде по-точно съм казал че всичко съм си правил аз?
За правилата няма какво да си кривя душата, да преписах ги. Но за дино евента се заклевам, че не е от bz. Няколко човека от сървъра ми предложиха да направя такъв.
На 17 съм и не съм 50 кила, ами почти 70. Ще ти прикача и снимки ако толкова те вълнува. И никога не съм ти казвал на колко години съм. Нито пък, че съм си писал всичко сам.
Въобще не знам какво ги интересува другите, ама нали си толкова настоятелен ти да разбереш.
е то ако е за килограмите аз съм на 18 години и тежа 84кг 187 висок...
Battle-MU : Online
Users Online : 4
14 а съм 62. Мусколна маса (smirk)