87.246.33.123
87.120.3.200
89.201.125.69
85.217.220.92
85.217.208.74
Не са flooder-и но ви препоръчвам да ги block-нете и да си имате едно на ум...
Някой от тях дори са посещавали този форум.
той и форума се беше опитал да флоодне, но icn му е*аха майката (nqh)IP - 89.25.20.222
Ник в форума - ^K1LL3R^
Пита ме дали има място за ГМ-та в сървъра ми и след като му казах, че няма място, почна да ме флууди Днес още 1 пич ми каза , че същото това миризливо кравешко лайно го е флуудило по същата причина Е , "K1LL3R" има ли файда от флууда ? Някой направи ли те ГМ като го флууди ? То бива бива да си прост , ама това минава всякакви граници.
той и форума се беше опитал да флоодне, но icn му е*аха майката (nqh)
Не , капуте смотан , нямам време да се занимавам с 13 годишни лекенца като тебе които нямат пишка да си играят и флуудят на хората сайтовете ей така ... "за кеф" ... (или защото само това могат).нали ти няма да си тоя дето ше ми напълни врата със шамари
Ще събереш Yo-Gi-Oh мафията от квартала ли :cloud: ? Те няма да ти помогнат бе .. ти нали ги напусна и стана "компютърен спец" о.О или само флуудач на сайтове.(cm)а ако имаш някакъв мерак да си ти ела и пробвай
хахахахахах (nqh)Не , капуте смотан , нямам време да се занимавам с 13 годишни лекенца като тебе които нямат пишка да си играят и флуудят на хората сайтовете ей така ... "за кеф" ... (или защото само това могат).
Ще събереш Yo-Gi-Oh мафията от квартала ли :cloud: ? Те няма да ти помогнат бе .. ти нали ги напусна и стана "компютърен спец" о.О или само флуудач на сайтове.(cm)
Не , капуте смотан , нямам време да се занимавам с 13 годишни лекенца като тебе които нямат пишка да си играят и флуудят на хората сайтовете ей така ... "за кеф" ... (или защото само това могат).
Ще събереш Yo-Gi-Oh мафията от квартала ли :cloud: ? Те няма да ти помогнат бе .. ти нали ги напусна и стана "компютърен спец" о.О или само флуудач на сайтове.(cm)
добре маменце добре хаиде бягаи да лягаш че минава 8 часа и утре няма да получиш 40 стотинки ! добре маменце добре обещавам само още 5 минути да пофлуудя един човек!
10/10остави го тази зима няма да му дам подаръци (dance2) килерчо много си лошичък не харесвам поведението ти бягаи да кажеш на мама : мамо ;( блокнаха ма в даркстеам ;( ;( хаиде да ги съдим тези простаци ! абе килерчо няма да получиш тестенце на каиба тази година ако си тъкъв лошичък ... добре мамо добре обещавам вече няма да пикая в гащите и няма да спя с меченцето дето дядо гошо ми подари добре маменце добре хаиде бягаи да лягаш че минава 8 часа и утре няма да получиш 40 стотинки ! добре маменце добре обещавам само още 5 минути да пофлуудя един човек! моля те мамо ... никакви 5 минути заминаваи в кревата че зимам точилката!марш веднага че като те фана ... добре маменце тръгвам само да ида до тоалетната :bye2: . абе аз на теб какво ти казах бе ти маи не искаш 40 стотинки утре да си купиш кроасанче?неее мамо добре ще пикая в гащите добре маменце бягаи вече да лягаш че утре неможем да станем рано да доим кравите и няма какво да ядем :death:
ip - 89.25.20.222
ник в форума - ^k1ll3r^
пита ме дали има място за гм-та в сървъра ми и след като му казах, че няма място, почна да ме флууди днес още 1 пич ми каза , че същото това миризливо кравешко лайно го е флуудило по същата причина е , "k1ll3r" има ли файда от флууда ? някой направи ли те гм като го флууди ? то бива бива да си прост , ама това минава всякакви граници.
i dvamata gre6ite tfa ip e na : http://hard.insertmu.com/
еее та къв е тоя 1ns0mn1a да не е най-големия нещастник ?!