Действайте спокойно
Може и да стане нещо ако се саберат сериозни хора..
Бройте ме и мен
Резултата е че някой селски тарикат ми дропна таблиците на свръх защитеното ми тестово pc (момент на ирония т.е. машината е без абсолютно никакъв наличен защитет софтуер както и firewall-а преди нея нее пуснат )
Лан картите не гърмят глупако, а горят.И какво искате да кажете че при този flood се претоварва RX и TX канала ли стига глупости моля ви се преди да увисне картата като периферно устройство би трябвало да ви гръмне някой от мостовете (в случая южния ако не се лъжа просто в момента не съм в настроение да ровя) и тогава да има някакви хардуерни последствия
Лан картите не гърмят глупако, а горят.
На мен лично като преди бях с easy php от флууд ми изгоря и лан картата а с нея се закачи и харда(за харда казваха че не е изгорял но има дефект и неможе да се ползва ^_^).
Мен ме Флоодят тези Ип-та
194.146.235.2
63.133.129.194
189.69.166.151
213.151.228.10 ( същото като на Felix )
213.151.228.10 - същото като на FeliX ?!??!
шш малко по полека тфа е IP адрес-а на ония бавка.
Нито моето IP e такова нито на сървъра
Ping-вай emerald mu да видим кой IP ще ти върне...
Лан картите не гърмят глупако, а горят.
На мен лично като преди бях с easy php от флууд ми изгоря и лан картата а с нея се закачи и харда(за харда казваха че не е изгорял но има дефект и неможе да се ползва ^_^).
Абе капут, не ми се прави на много оборотен!Келеш малък нито си ми на годините нито на образованието че да ми правиш квалитетна оценка. Сега се замисли колко си комплексиран по скалата на простомера и се направи че те търсят. Ако някой от пуберите тук може да ги стресираш с мен ще опърдиш кайсииките и то доста сериозно Би ли ми обяснил на мен кое гори на картата защото гледам явно и ти не си наясно. Описал съм проблема на предната страница така че не ми развивай теории на конспирацията за да изглежаш умен уви не ти се отдава !!!Като се прибера (след 17:00) ще кача снимка на ГРЪМНАЛА карта.
Първо на тази снимка нищо почти не се различава и не вярвам някои да разбра кво имаш предвид с глупавото словосъчетание"като глист на буца" къв смисъл намери в тая глупости нечувата немога да разбера.
И пак ти казвам горят, не гърмят.