[Release] DrakeWeb

Status
Not open for further replies.
NikeR "ламтяци" ако се отнася за мен и за extention мисля да си коригираш поста! Do YOU HAVE RESPECT?

Last edited:
Лесно е да релеасвате труда на другуте но ми е чудно вие кога ще направите нещо което сте правили месеци и после да го пуснете в някои форум еитака ... (doh)

• Like
Reactions: NikeR and Man1aK
Лесно е да релеасвате труда на другуте но ми е чудно вие кога ще направите нещо което сте правили месеци и после да го пуснете в някои форум еитака ... (doh)

o_O кво имаш в предвид с тва

случайно виждаш че работим по Ъпдейт? кадето голяма част от уеба ще бъде пренаписан ...

майна кат незнаете за кво става на вапрос кво научквате .. :x

o_O кво имаш в предвид с тва

случайно виждаш че работим по Ъпдейт? кадето голяма част от уеба ще бъде пренаписан ...

майна кат незнаете за кво става на вапрос кво научквате .. :x

в частност преименувани доста неща и сложени кредити, за които.
А бе йоцане, майна закво се обаждаш кат не разбираш,
те хората си знаят работата....

Last edited:
Дамм знаят да преименуват и да слагат 1-2 готови скриптс от др уебове и ае дай да го релеаснем :Д

Дамм знаят да преименуват и да слагат 1-2 готови скриптс от др уебове и ае дай да го релеаснем :Д

олеле господи помилвай аве момче като незнаеш що говориш е ? питай киллара дали 1-2 готови скрипта ? я цъкни на MUOnline->relases и виж има там 2 темички на киллара Vote Reward и News+comments ;)

ти и това не можеш (joke) :D:

ти и това не можеш (joke) :D:

Немога др път :D Туй че немям време е отделен въпрос.

А колкото до eXTenTioN ти маи непомниш до преди 2-3 месеца ама yoca ае да ми да деш туи имаш ли го плс ...

Last edited:
Немога др път :D Туй че немям време е отделен въпрос.

А колкото до eXTenTioN ти маи непомниш до преди 2-3 месеца ама yoca ае да ми да деш туи имаш ли го плс ...

баце едно е преди 2 3 месеца друг е сега не а връщай в миналото :) и сам те помолил само за един фонт Backslash :)

Ок Ок млъквам няма кво да се занимавам ... дано ти вари раотата с едитването на сайтове ... когато си напраш 1 твой порнат от 0 та ми се обади да го едитна аз ! ;)

Ок Ок млъквам няма кво да се занимавам ... дано ти вари раотата с едитването на сайтове ... когато си напраш 1 твой порнат от 0 та ми се обади да го едитна аз ! ;)

напраи го ти кат си голям разбирач и не са меси в на другите работата :)

На мен неми трябва да го правя ;) За какав чеп ми е ??? :d

y0caa еми като не ти трябва не Спами Бе :)

П.С Respect за eXTenTioN и killar4eto :)

y0caa обичам да си правя всички скриптове сам.... когато забия, да искам помощ от тук, там това проблем ли е? Какви prerelease-вания ми говориш, кви 5 лева, кви 2 скрипта гепени.... o_O .... повечето скриптове са сменени или заменени с работещи правени от !!------->>МЕН! или от eXTenTioN!!! <<------ !! Тоз репак го правим не за нас си, а за други потребители, които неразбират от PHP или нямат време да си го направят! Ако питаш на мен този сайт пък 2 пъти не ми тря! Аз ако ще ползвам някъв си ползвам моя си, а не на =Master= или някой др!
Ако имаш малко капка уважение стига СПАМИ или пък да говориш глупости! Както каза DarkMaster: " ти и това неможеш! (joke) "!

PS: DarkMaster --> Please, clean this topic :)

y0caa обичам да си правя всички скриптове сам.... когато забия, да искам помощ от тук, там това проблем ли е? Какви prerelease-вания ми говориш, кви 5 лева, кви 2 скрипта гепени.... o_O .... повечето скриптове са сменени или заменени с работещи правени от !!------->>МЕН! или от eXTenTioN!!! <<------ !! Тоз репак го правим не за нас си, а за други потребители, които неразбират от PHP или нямат време да си го направят! Ако питаш на мен този сайт пък 2 пъти не ми тря! Аз ако ще ползвам някъв си ползвам моя си, а не на =Master= или някой др!
Ако имаш малко капка уважение стига СПАМИ или пък да говориш глупости! Както каза DarkMaster: " ти и това неможеш! (joke) "!

PS: DarkMaster --> Please, clean this topic :)

Нищо лично ама я кажи кой сайт е твоя?

• Like
Reactions: NikeR
Не е публикуван... направил съм го лично и единствено само за мене! Може би някой ден ще бъде release, но не сега...

Status
Not open for further replies.