killar4eto
Well-Known Member
- Reaction score
- 463
NikeR "ламтяци" ако се отнася за мен и за extention мисля да си коригираш поста! Do YOU HAVE RESPECT?
Last edited:
Лесно е да релеасвате труда на другуте но ми е чудно вие кога ще направите нещо което сте правили месеци и после да го пуснете в някои форум еитака ...
кво имаш в предвид с тва
случайно виждаш че работим по Ъпдейт? кадето голяма част от уеба ще бъде пренаписан ...
майна кат незнаете за кво става на вапрос кво научквате ..
Дамм знаят да преименуват и да слагат 1-2 готови скриптс от др уебове и ае дай да го релеаснем :Д
ти и това не можеш (joke) :Дамм знаят да преименуват и да слагат 1-2 готови скриптс от др уебове и ае дай да го релеаснем :Д
ти и това не можеш (joke) :
ти и това не можеш (joke) :
Немога др път Туй че немям време е отделен въпрос.
А колкото до eXTenTioN ти маи непомниш до преди 2-3 месеца ама yoca ае да ми да деш туи имаш ли го плс ...
Ок Ок млъквам няма кво да се занимавам ... дано ти вари раотата с едитването на сайтове ... когато си напраш 1 твой порнат от 0 та ми се обади да го едитна аз !
На мен неми трябва да го правя За какав чеп ми е ??? :d
y0caa обичам да си правя всички скриптове сам.... когато забия, да искам помощ от тук, там това проблем ли е? Какви prerelease-вания ми говориш, кви 5 лева, кви 2 скрипта гепени.... .... повечето скриптове са сменени или заменени с работещи правени от !!------->>МЕН! или от eXTenTioN!!! <<------ !! Тоз репак го правим не за нас си, а за други потребители, които неразбират от PHP или нямат време да си го направят! Ако питаш на мен този сайт пък 2 пъти не ми тря! Аз ако ще ползвам някъв си ползвам моя си, а не на =Master= или някой др!
Ако имаш малко капка уважение стига СПАМИ или пък да говориш глупости! Както каза DarkMaster: " ти и това неможеш! (joke) "!
PS: DarkMaster --> Please, clean this topic