[Release] DrakeWeb

Status
Not open for further replies.
Така като почнете да се изявявате много ме дразните. Той е сгрешил и е поправил грешката си като му се е извинил. Какво искате повече ? Достатъчно е ,че е осъзнал грешката си.

Така като почнете да се изявявате много ме дразните. Той е сгрешил и е поправил грешката си като му се е извинил. Какво искате повече ? Достатъчно е ,че е осъзнал грешката си.

благодаря но аз сам виновния тук .. и с нищо немога да я поправя тази грешка .. :Х

Офф я млъквайте.... само още един пост да съм видял и ще помоля дарк да я делне... баси паляците ай въс :*

Офф я млъквайте.... само още един пост да съм видял и ще помоля дарк да я делне... баси паляците ай въс :*

lisico вклучи са и ти в Update бе се пак Уеба е твои :D:

lisico вклучи са и ти в Update бе се пак Уеба е твои :D:
аз се дразня на тоя ъпдейт, ся некви ламявци ше си турят кредити....
накрая мойте кредити ще изчезнат, както стана с други мои уебове.................

не съм съгласен...
правете квото искате имате още една версия на уеба ми, въпрос на време е да я видя тука...
аз обаче си продължавам на пред и си кодвам мой си работи дето тоя път ги нямата (sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)

Last edited:
  • Like
Reactions: Man1aK
накрая мойте кредити ще изчезнат, както стана с други мои уебове.................

не съм съгласен...
правете квото искате имате още една версия на уеба ми, въпрос на време е да я видя тука...
аз обаче си продължавам на пред и си кодвам мой си работи дето тоя път ги нямата (sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)

лейм ?

не съм съгласен...
кредитите ти няма да изчезнат (коре) е на Mephisto външния вид и подреждането си е твое :)

лейм ?

лейм...
дразна се на бавно развиващи като тебе... едно и също си повтарят... вземи излез от филма, спри коза ли нз...
просто си яко тъп или нз

кредитите ти няма да изчезнат (коре) е на Mephisto външния вид и подреждането си е твое :)

няма да взимам участие ся с мефо праиме друг уеб иаме си друга
работа...

няма да взимам участие ся с мефо праиме друг уеб иаме си друга
работа...

ок просто казах че кредитите ти ще останат върху този Уеб :)

ок просто казах че кредитите ти ще останат върху този Уеб :)

може би в темата, която всички ще забравите...
а мен това не ме вълнува...
(puke) на тъпата тема ;)
важно за мене е да кажат лиско еди къв си и секи да го знае :) и мефо,
щото може би аз по малко заслужавам, айде мефо е по добър кодер,
обаче си виждам какво стана с старите уебове и моя труд...
навсякъде никой не го зачита това...

Last edited:
може би в темата, която всички ще забравите...
а мен това не ме вълнува...
(puke) на тъпата тема ;)

И в Уеба ще ги има ;) твоите и на Мефо ще са на 1-во място ;)

И в Уеба ще ги има ;) твоите и на Мефо ще са на 1-во място ;)

Никой неможе да ги промени (chuckle)
както и да е де, ще видиме във времето и ще се увериш

ще се погрижим ако трябва някои и да ги кодира :)
ох... никой не би могъл да ги разкодира.
Мастър като си кодира уеба (0.9) сякаш дося никой не го е разкодирал.
Все ми е тая дали ще имам кредити или не, чесно казано аз съм отписал,
че някой изобщо ги гледа... и това е причината да направя нещо ново
свързано с МУ особено с тоя форум (не заради форума)

ох... никой не би могъл да ги разкодира.
Мастър като си кодира уеба (0.9) сякаш дося никой не го е разкодирал.
Все ми е тая дали ще имам кредити или не, чесно казано аз съм отписал,
че някой изобщо ги гледа...

е добре ся немога да разбера какво искаш от нас ? 1-во ставаше дума за кредитите ся ?

е добре ся немога да разбера какво искаш от нас ? 1-во ставаше дума за кредитите ся ?

ми нищо не искам ти искаш нещо от мене, виж си постовете по нагоре.
Иначе мерси все пак че си сложил кредити

ми нищо не искам ти искаш нещо от мене, виж си постовете по нагоре.

аз те попитах само дали искаш да се вклучиш а ти го обърна на 180 градоса ..

аз те попитах само дали искаш да се вклучиш а ти го обърна на 180 градоса ..

ми аз ти казах че неискам, и ти посочих причина, защото 99% съм сигурен, че щеше да попиташ защо и за да избегна ти я дадох.

тая тема и без тва се превърна в чат... тряя се чисти (speechless)

лейм...
дразна се на бавно развиващи като тебе... едно и също си повтарят... вземи излез от филма, спри коза ли нз...
просто си яко тъп или нз

Бавно развиващи като мен? Ама ти си яко тъп бе момче. Аз през живота си съм употребявал 3 или 4 пъти трева. Дали съм тъп или не ,това са ми го показали други хора ,за които дори не си чувал. Аз като ти погледна правописа и особенно пунктоацията да не мислиш ,че си казвам "аууу колко е умен" ? Айде вземи си "кодовете" и си бии камшика. Бил ми добър кодер. Добър кодер е Mepho. Ти си просто една утайка от всичките сайтове ,които твърдиш ,че си правил. Дори дизайна не е твой. Всички кодове ги пише Mepho и после "джавкаш" кой ти бил откраднал кодовете. Недодялан келеш.

• Like
Reactions: 1ns0mn1a
Status
Not open for further replies.