Така като почнете да се изявявате много ме дразните. Той е сгрешил и е поправил грешката си като му се е извинил. Какво искате повече ? Достатъчно е ,че е осъзнал грешката си.
Офф я млъквайте.... само още един пост да съм видял и ще помоля дарк да я делне... баси паляците ай въс :*
аз се дразня на тоя ъпдейт, ся некви ламявци ше си турят кредити....lisico вклучи са и ти в Update бе се пак Уеба е твои :
аз се дразня на тоя ъпдейт, ся некви ламявци ше си турят кредити....
накрая мойте кредити ще изчезнат, както стана с други мои уебове.................
не съм съгласен...
правете квото искате имате още една версия на уеба ми, въпрос на време е да я видя тука...
аз обаче си продължавам на пред и си кодвам мой си работи дето тоя път ги нямата (sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)
кредитите ти няма да изчезнат (коре) е на Mephisto външния вид и подреждането си е твоеаз се дразня на тоя ъпдейт, ся некви ламявци ше си турят кредити....
накрая мойте кредити ще изчезнат, както стана с други мои уебове.................
не съм съгласен...
правете квото искате имате още една версия на уеба ми, въпрос на време е да я видя тука...
аз обаче си продължавам на пред и си кодвам мой си работи дето тоя път ги нямата (sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)
лейм ?
кредитите ти няма да изчезнат (коре) е на Mephisto външния вид и подреждането си е твое
няма да взимам участие ся с мефо праиме друг уеб иаме си друга
работа...
ок просто казах че кредитите ти ще останат върху този Уеб
може би в темата, която всички ще забравите...
а мен това не ме вълнува...
на тъпата тема
И в Уеба ще ги има твоите и на Мефо ще са на 1-во място
Никой неможе да ги промени
ох... никой не би могъл да ги разкодира.ще се погрижим ако трябва някои и да ги кодира
ох... никой не би могъл да ги разкодира.
Мастър като си кодира уеба (0.9) сякаш дося никой не го е разкодирал.
Все ми е тая дали ще имам кредити или не, чесно казано аз съм отписал,
че някой изобщо ги гледа...
е добре ся немога да разбера какво искаш от нас ? 1-во ставаше дума за кредитите ся ?
ми нищо не искам ти искаш нещо от мене, виж си постовете по нагоре.
аз те попитах само дали искаш да се вклучиш а ти го обърна на 180 градоса ..
лейм...
дразна се на бавно развиващи като тебе... едно и също си повтарят... вземи излез от филма, спри коза ли нз...
просто си яко тъп или нз