Не е публикуван... направил съм го лично и единствено само за мене! Може би някой ден ще бъде release, но не сега...
Да ама публикувате на другите сайтовете, и ги ре-едитвате...
други си е на чужд гръб :rofl:
знаеш ли колко сте ми весели такива дето искате нещата само за себе си ^^
като напраиш нещо твое го релейсни
баце едно е преди 2 3 месеца друг е сега не а връщай в миналото и сам те помолил само за един фонт Backslash
ще чакам...що да не ? ^^ кой знаи някои ден да стана велик кат тебе
Не е публикуван... направил съм го лично и единствено само за мене! Може би някой ден ще бъде release, но не сега...
що да не ? ^^ кой знаи някои ден да стана велик кат тебе
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////баце едно е преди 2 3 месеца друг е сега не а връщай в миналото и сам те помолил само за един фонт Backslash
напраи го ти кат си голям разбирач и не са меси в на другите работата
бати неблагодарното копеле, мноо мраза такива :bashdash)(dash)(dash)(dash)(dash)(dash)(dash2)(dash2)(dash2)(katur)(katur)(katur)(katur)(katur)(katur)(katur)(katur)(katur)
кое че ми е дал един font?
поне не паза нещатата само за себеси ->този е по голямо копеле и стига си спамил вече
ми то начи и киларчето е по-голямото копеле, мойте
ги релейсват и едитват ....
и междо другото не са сарди на мене колко пъти махах темата и колко пъти дарка се я възтановяваше
не се сърдя за релейса, ся чакам и другия уеб да го релейсне неякой,
сърдя се, че едитвате кодовете и си мислите, че вие сте ги писали
П.с. В дев, аз колко теми имам.... над 1000 а в релейс са 4-5 (devil)
аве момче ти чесно симного изтрещтял някои да е казал че ние сме гиписали ? несаизлагаи чесно... по добре напусни тая тема и повече не на занимаайне се сърдя за релейса, ся чакам и другия уеб да го релейсне неякой,
сърдя се, че едитвате кодовете и си мислите, че вие сте ги писали
П.с. В дев, аз колко теми имам.... над 1000 а в релейс са 4-5 (devil)
Кои кодове ? Тези, които Мефо ги е писал или тези ,които претендираш ,че си ги писал ,а всъщност Мефо пак ги е писал ?
All Shut The Fuck Up AND STOP The Fucking Spam assholes
Кои кодове ? Тези, които Мефо ги е писал или тези ,които претендираш ,че си ги писал ,а всъщност Мефо пак ги е писал ?