[Release] DrakeWeb

Status
Not open for further replies.
ай някои да разчисти шибаната тема :mad:

Не е публикуван... направил съм го лично и единствено само за мене! Може би някой ден ще бъде release, но не сега...

Да ама публикувате на другите сайтовете, и ги ре-едитвате...
други си е на чужд гръб :arf2::bicycle:(crazy)(crazy)(crazy)(cgamer2) (cgamer2) (lol)(lol)(lol)(katur)(katur)(katur)

Last edited:
Да ама публикувате на другите сайтовете, и ги ре-едитвате...
други си е на чужд гръб :rofl:

знаеш ли колко сте ми весели такива дето искате нещата само за себе си ^^ (wonder)

• Like
Reactions: MapTuH4y
знаеш ли колко сте ми весели такива дето искате нещата само за себе си ^^ (wonder)

като напраиш нещо твое го релейсни(rock)

баце едно е преди 2 3 месеца друг е сега не а връщай в миналото :) и сам те помолил само за един фонт Backslash :)

бати неблагодарното копеле, мноо мраза такива :bash:(dash)(dash)(dash)(dash)(dash)(dash)(dash2)(dash2)(dash2)(katur)(katur)(katur)(katur)(katur)(katur)(katur)(katur)(katur)

що да не ? ^^ кой знаи някои ден да стана велик кат тебе
ще чакам...

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Не е публикуван... направил съм го лично и единствено само за мене! Може би някой ден ще бъде release, но не сега...
що да не ? ^^ кой знаи някои ден да стана велик кат тебе

Се в бъдеще време...
Що говориш в бъдеще време, говори за сега
баце едно е преди 2 3 месеца друг е сега не а връщай в миналото :) и сам те помолил само за един фонт Backslash :)
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

напраи го ти кат си голям разбирач и не са меси в на другите работата :)

колкото и ти се месиш 2пъти по-малко той

Last edited:
бати неблагодарното копеле, мноо мраза такива :bash:(dash)(dash)(dash)(dash)(dash)(dash)(dash2)(dash2)(dash2)(katur)(katur)(katur)(katur)(katur)(katur)(katur)(katur)(katur)

кое че ми е дал един font?

поне не паза нещатата само за себеси :) ->този е по голямо копеле :) и стига си спамил вече

кое че ми е дал един font?

поне не паза нещатата само за себеси :) ->този е по голямо копеле :) и стига си спамил вече

ми то начи и киларчето е по-голямото копеле, мойте
ги релейсват и едитват ....(mm)

междо другото отиди в Development и виж една тема от килларчето и тогава говори ;)

ми то начи и киларчето е по-голямото копеле, мойте
ги релейсват и едитват ....(mm)

и междо другото не са сарди на мене колко пъти махах темата и колко пъти дарка се я възтановяваше :)

и междо другото не са сарди на мене колко пъти махах темата и колко пъти дарка се я възтановяваше :)

не се сърдя за релейса, ся чакам и другия уеб да го релейсне неякой,
сърдя се, че едитвате кодовете и си мислите, че вие сте ги писали :)

П.с. В дев, аз колко теми имам.... над 1000 а в релейс са 4-5 ;)(devil)

Кои кодове ? Тези, които Мефо ги е писал или тези ,които претендираш ,че си ги писал ,а всъщност Мефо пак ги е писал ?

аве момче ти чесно симного изтрещтял някои да е казал че ние сме гиписали ? несаизлагаи чесно... по добре напусни тая тема и повече не на занимаай ;)

Вие всички сте малоумни..кфи са тея % на защита който търсите?99,100,20,5,15 ахахахахахахаах
ще спрете ли да се излагате?

Кои кодове ? Тези, които Мефо ги е писал или тези ,които претендираш ,че си ги писал ,а всъщност Мефо пак ги е писал ?

върни се в началото на темата и прочети (tmi)

All Shut The Fuck Up AND STOP The Fucking Spam assholes :mad:

Пусни нова тема, дарк ще я делне направо тая, просто си копни 1вия пост (heidy)

Дори и да са на Мефо някои него питал ли го е да му ги релеасвате ?

• Like
Reactions: NikeR
Status
Not open for further replies.