killar4eto
Well-Known Member
- Reaction score
- 463
NikeR "ламтяци" ако се отнася за мен и за extention мисля да си коригираш поста! Do YOU HAVE RESPECT?
Last edited:
Лесно е да релеасвате труда на другуте но ми е чудно вие кога ще направите нещо което сте правили месеци и после да го пуснете в някои форум еитака ...![]()
кво имаш в предвид с тва
случайно виждаш че работим по Ъпдейт? кадето голяма част от уеба ще бъде пренаписан ...
майна кат незнаете за кво става на вапрос кво научквате ..![]()
Дамм знаят да преименуват и да слагат 1-2 готови скриптс от др уебове и ае дай да го релеаснем :Д
ти и това не можеш (joke)Дамм знаят да преименуват и да слагат 1-2 готови скриптс от др уебове и ае дай да го релеаснем :Д
ти и това не можеш (joke):
Немога др пътТуй че немям време е отделен въпрос.
А колкото до eXTenTioN ти маи непомниш до преди 2-3 месеца ама yoca ае да ми да деш туи имаш ли го плс ...
Ок Ок млъквам няма кво да се занимавам ... дано ти вари раотата с едитването на сайтове ... когато си напраш 1 твой порнат от 0 та ми се обади да го едитна аз !![]()
На мен неми трябва да го правяЗа какав чеп ми е ??? :d
y0caa обичам да си правя всички скриптове сам.... когато забия, да искам помощ от тук, там това проблем ли е? Какви prerelease-вания ми говориш, кви 5 лева, кви 2 скрипта гепени........ повечето скриптове са сменени или заменени с работещи правени от !!------->>МЕН! или от eXTenTioN!!! <<------ !! Тоз репак го правим не за нас си, а за други потребители, които неразбират от PHP или нямат време да си го направят! Ако питаш на мен този сайт пък 2 пъти не ми тря! Аз ако ще ползвам някъв си ползвам моя си, а не на =Master= или някой др!
Ако имаш малко капка уважение стига СПАМИ или пък да говориш глупости! Както каза DarkMaster: " ти и това неможеш! (joke) "!
PS: DarkMaster --> Please, clean this topic![]()